Iple burun estetiği kalıcı mı?

İçindekiler:

  1. Iple burun estetiği kalıcı mı?
  2. Iple burun estetiği nedir?
  3. Basit burun estetiği kalıcı mi?
  4. Burun ucu kaldırma mümkün mü?
  5. Basit burun estetiği nedir?

Iple burun estetiği kalıcı mı?

Hastanın yatışına gerek kalmadan hemen taburcu edilebilir. Kalıcılık yapılan operasyon başarısına göre değişmekle birlikte uzman hekim deneyimi ve tecrübesine dayanarak, kalıcılığı kişiye göre 1 – 1.5 yıl arası değişmektedir.

Iple burun estetiği nedir?

İple burun estetiği burun dokusunda fazla değişiklik yapmadan uygulanan basit, acısız, ağrısız ve konforlu bir işlemdir. İple burun estetiğinde burun kaldırma uygulaması yapılır. Kemerli burun için de yine burun ucunun kaldırılması ile burun kemeri daha az göze çarpar hale getirilir.

Basit burun estetiği kalıcı mi?

Ameliyatsız burun estetiği kalıcı değildir.

Burun ucu kaldırma mümkün mü?

Genellikle açık teknik ile yapılan ameliyatlarda, burun ucundaki kıkırdak dokuya müdahale edilir. Kıkırdak yapı yüze uyumlu şekilde küçültülür, burun ucu kaldırılır. Ameliyat sonrası daha estetik bir görünüme kavuşan hastanın aynı zamanda daha rahat nefes alması da sağlar.

Basit burun estetiği nedir?

Burunun da radikal değişim istemeyenlere; kalıcı dolgu maddeleriyle burun şekillendirilmesi ve kontur düzenlenmesi işlemidir. Basit burun estetiği özellikle cerrahi işlem yaptırmak istemeyenler de yeni bir burun profili oluşturmak için ağrısız, kesisiz, izsiz bir işlemdir.