Çanakkale Biga'da doğalgaz var mı?

İçindekiler:

  1. Çanakkale Biga'da doğalgaz var mı?
  2. Çanakkale doğalgaz ne zaman geldi?
  3. Çanakkale Ezine de doğalgaz var mı?
  4. Gelibolu'da doğalgaz var mı?
  5. Gelibolu doğalgaz ne zaman gelecek?
  6. Doğalgaz aboneligi ne kadar 2020?
  7. Geyikli de doğalgaz var mı?
  8. Yenicede doğalgaz var mı?
  9. Gelibolu'ya doğalgaz ne zaman gelecek?
  10. Geyikli hangi parti?

Çanakkale Biga'da doğalgaz var mı?

Çanakkale'nin Biga İlçesinde 1 Yıldan Buyana Devam Eden Doğalgaz Hattı Boru Döşeme Çalışmalarının Tamamlandığı ve İlçeye Gaz Verilmeye Başlandığı Açıklandı. ... Bugünden itibaren vatandaşlarımız gerekli abonelik işlemlerini yaparak ilçede gaz kullanabilecekler.

Çanakkale doğalgaz ne zaman geldi?

Çanakkalegaz Doğalgaz A.Ş. Bölge Müdürü Muhammet Aloğlu, 2006 Eylül ayında ilk kaynağın vurulmasıyla başlanan Çanakkale'deki doğalgaz çalışmalarının bütün hızıyla devam ettiğini belirterek, “Çanakkale il merkezi ve Kepez beldesi ile Biga ve Çan ilçelerimizde vatandaşlarımız doğalgaz kullanabiliyorlar.

Çanakkale Ezine de doğalgaz var mı?

Ezine'de bugünden itibaren doğalgaz kullanımının başladığı bildirildi. ... Yetkililer, doğalgazın, ilçede ilk olarak belediye başkanlığı ve emniyet müdürlüğü hizmet binalarında kullanılacağını kaydetti.

Gelibolu'da doğalgaz var mı?

gelibolu doğalgaz. Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi uzun uğraşlar sonunda nihayet doğalgaza kavuşuyor. ... Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, EPDK'nın 20.05.2021 tarihli Kurul Kararıyla, Gelibolu ilçesinin doğal gaz dağıtım lisansına dahil edilmesi uygun görüldüğünü müjdeledi.

Gelibolu doğalgaz ne zaman gelecek?

EPDK'nın 20.05.2021 tarihli Kurul Kararıyla Gelibolu ilçesinin doğalgaz dağıtım lisansına dahil edilmesi uygun görülmüştür. BOTAŞ ve dağıtım şirketi tarafından gerekli yatırımlar tamamlandıktan sonra inşallah 2022 yılı kış sezonu öncesinde Gelibolu ilçemize doğalgaz ulaştırılacaktır" dedi.

Doğalgaz aboneligi ne kadar 2020?

Doğalgaz dağıtım şirketleri tarafından 2020'de uygulanacak abone bağlantı bedeli 656 lira 70 kuruşa çıktı. Bağlantı bedeli 2019 yılında 594 lira olarak belirlenmişti.

Geyikli de doğalgaz var mı?

Çanakkale'nin Ezine İlçesi'ne bağlı Geyikli Beldesi, hayalini kurduğu doğalgaza sonunda kavuşuyor. ... Geyikli Belediyesi'nde düzenlenen imza töreninde 2022 yılında Geyikli'ye doğalgazın verileceğinin müjdesi verildi.

Yenicede doğalgaz var mı?

Şimdi Yenice ilçemizde doğalgaz çalışmaları için ilk kazmayı vurduk. 15 Milyon liradan fazla maliyeti bulunan doğalgazın 2020 yılının başında startını veriyoruz. ... Doğalgazın gelmesinde emeği bulunan bakanlarımıza, EPDK yetkililerine ve İçişleri Bakan Yardımcımız, hemşehrimiz Muhterem İnce'ye de teşekkür ederiz.

Gelibolu'ya doğalgaz ne zaman gelecek?

EPDK'nın 20.05.2021 tarihli Kurul Kararıyla Gelibolu ilçesinin doğalgaz dağıtım lisansına dahil edilmesi uygun görülmüştür. BOTAŞ ve dağıtım şirketi tarafından gerekli yatırımlar tamamlandıktan sonra inşallah 2022 yılı kış sezonu öncesinde Gelibolu ilçemize doğalgaz ulaştırılacaktır" dedi.

Geyikli hangi parti?

Geyikli Olayları, Çanakkale'nin Ezine ilçesi Geyikli beldesinde Demokrat Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri arasında yaşanan tartışmanın büyüyerek ilçe geneline yayılması ve sıkı güvenlik tedbirlerinin alınmasına yol açan tarihli olaylardır.