Netira göz damlası nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Netira göz damlası nasıl kullanılır?
  2. Fullfresh göz damlası ne ise yarar?
  3. Fullfresh göz damlası ne zaman kullanılır?
  4. Kedi Göz damlası kaç gün kullanılır?

Netira göz damlası nasıl kullanılır?

NETRA'yı alırken her zaman doktorunuzun talimatlarına kesin olarak uyunuz. Tedaviye alınan yanıta bağlı olarak NETRA ile tedavinin süresi hekim tarafından belirlenmelidir. Doktorunuz başka türlü tavsiye etmedikçe, her bir göze günde 3 defa konjunktival keseye 1-2 damla damlatılması önerilir.

Fullfresh göz damlası ne ise yarar?

Göz yüzeyinde kayganlaştırıcı ve nemlendirici etkisi bulunmaktadır. Göz yüzeyindeki gözyaşı hacmini artırır, gözyaşı filmini düzenler. Bu amaçla, FULLFRESH; eksik veya yapıca bozuk gözyaşı tabakalarına bağlı olarak göz yüzeyinin nemlendirilmesinin bozulduğu; göz kuruluğu gibi durumlarda kullanılır.

Fullfresh göz damlası ne zaman kullanılır?

Bu amaçla, FULLFRESH; eksik veya yapıca bozuk gözyaşı tabakalarına bağlı olarak göz yüzeyinin nemlendirilmesinin bozulduğu; göz kuruluğu gibi durumlarda kullanılır.

Kedi Göz damlası kaç gün kullanılır?

Ancak veterinerler yaygın olarak bu damlaları tavsiye ettiği için mecbur kalıp damlayı temin edersiniz. Genellikle, günde iki kez ve en az 10 gün kullanmanız gerekir. Damlanın gözden akıp gitmesi ve kedinizin kolaylıkla zaptedilememesi gibi sorunlar yaşarsınız. Etki edişi de bu nedenlerden zayıflar ve gecikir.