Teknoloji bursu nedir?

İçindekiler:

  1. Teknoloji bursu nedir?
  2. Türkiye Teknoloji takımı vakfı nasıl yazılır?
  3. Ömer kökçam kim?
  4. Deneyap atölyeleri hangi illerde?
  5. Milli teknoloji burs Programı Nedir?
  6. T3 Vakfı kaç kişiye burs veriyor?
  7. Deneyap teknoloji atölyeleri nerelerde?
  8. Kaç Deneyap atölyesi var?

Teknoloji bursu nedir?

MİLLİ TEKNOLOJİ BURSU NEDİR? Milli Teknoloji Bursu, Milli Teknoloji Hamlesi birlikte yürümek amacıyla üniversite öğrencilerinin teknoloji alanından yetiştirmeyi amaçlıyor. Burslar T3 Vakfı tarafından verilecek. Son başvuru tarihi olarak belirlendi.

Türkiye Teknoloji takımı vakfı nasıl yazılır?

Madde 1: Vakfın adı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'dır. Vakıf kısaltılmış isim olarak “T3”, “T küp”, veya “Türkiye Teknoloji Takımı” ibarelerini kullanır. İşbu resmi senette sadece vakıf denilecektir.

Ömer kökçam kim?

Ömer Kökçam Erzurum'da 1986 yılında doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini bu kentte almış olup, lise eğitimini İkizdere Anadolu İmam Hatip Lisesinde birincilikle tamamlamıştır. 2011'de Maltepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile Sosyoloji (Çift anadal) bölümlerinden dereceyle mezun olmuştur.

Deneyap atölyeleri hangi illerde?

Teknoloji atölyelerinin ikinci fazı, Adıyaman, Afyonkarahisar, Antalya, Ağrı, Çanakkale, Çorum, Elazığ, Gaziantep, Isparta, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tokat ve Yozgat olmak üzere 18 ilde hayata geçirilmişti.

Milli teknoloji burs Programı Nedir?

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, Milli Teknoloji Burs Programı kapsamında Türkiye'nin yerli ve milli teknoloji hamlesine katkı sağlamak konusunda istekli lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs desteği sağlamaktadır.

T3 Vakfı kaç kişiye burs veriyor?

Öğrenimlerine devam eden üniversite öğrencileri için 2019-2020 dönemi 50 kişilik burs kontenjanı ayrılmıştır. Burs tahsisi ve başvuruların değerlendirilmesinde, Türkiye Teknoloji Takımı tek yetkili mercii olarak haklarını saklı tutar.

Deneyap teknoloji atölyeleri nerelerde?

DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ
1. FAZDA AÇILAN ATÖLYE BİLGİLERİ
İLİLÇEADRES
ADANAYüreğirKAZIM KARABEKİR MAHALLESİ FULYA CAD. NO:8 YÜREĞİR/ADANA
ANKARAKeçiörenGüçlükaya Mahallesi Zileliler Cad. No:3 Keçiören/ANKARA
ANTALYAAlanyaCUMHURİYET MAHALLESİ AHMET TOKUŞ BULVARI NO: 221 ALANYA/ANTALYA
9 satır daha

Kaç Deneyap atölyesi var?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın ortak çalışması sonucu 'Geleceğin Teknoloji Yıldızları' programı kapsamında geleceğin mühendislerinin, teknoloji girişimcilerinin ve bilim adamlarının yetiştirileceği Deneyap Teknoloji Atölyesi ...