Antalya Hava Limanı hangi ilçede?

İçindekiler:

  1. Antalya Hava Limanı hangi ilçede?
  2. Antalya merkezden havaalanına nasıl gidilir?
  3. Antalya Havaalanından Muratpaşa ya nasıl gidilir?
  4. Kaleiçinden havaalanına nasıl gidilir?
  5. Antalya Havalimanına hangi otobüs gider?
  6. Antalya otogardan Havalimanı'na nasıl gidilir?
  7. Antalya Tramvay saat kaça kadar çalışıyor?
  8. Antalya Hava Limanı kaç metre kare?
  9. Laradan havaalanına nasıl gidilir?
  10. Kepezden havaalanına nasıl gidilir?
  11. Antalya Havaalanı Lara Taksi ne kadar?

Antalya Hava Limanı hangi ilçede?

Antalya Havalimanı 36.911652 enlem ve 30.800901 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Yeşilköy Mh. ve Muratpaşa ilçesine bağlıdır. Antalya Havalimanı haritası Antalya ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Antalya merkezden havaalanına nasıl gidilir?

Antalya Havalimanı ile Şehir merkezi arasında Antalya Büyükşehir belediyesi tarafından işletilen 400, 6 numaralı otobüsler çalışmaktadır. Antalya Havalimanı İç Hatlar Otobüs Durağı Numarası: 11525 'dir.

Antalya Havaalanından Muratpaşa ya nasıl gidilir?

Antalya Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra bölgede bulunan servis araçları ile direkt olarak Muratpaşa ilçesine ulaşım sağlanabilmektedir. Bu servis ücretleri ise ortalama 15 – 20 TL aralığındadır. Bunun yanı sıra havalimanından araç kiralayarak veya taksi kullanarak da bölgeye ulaşım sağlanabilmektedir.

Kaleiçinden havaalanına nasıl gidilir?

Antalya Havalimanı ile Kaleiçi arasında 6 numaralı belediye otobüsleri çalışmaktadır.

Antalya Havalimanına hangi otobüs gider?

Antalya Havalimanı Ulaşım: Antalya Havalimanı ile Şehir merkezi arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi 6 ve 400 numaralı otobüsleri çalışmaktadır. 400, 600, 800 numaralı Otobüsler Antalya Havalimanı ile Şehir Merkezinin bir çok noktası arasında karşılıklı olarak çalışmaktadır.

Antalya otogardan Havalimanı'na nasıl gidilir?

Şehir iç ulaşımda en sık kullanılan ulaşım aracı olan belediye otobüsleriyle Antalya Otogarı'ndan Antalya Havalimanı'na gitmek oldukça kolay. Otogardan kalkan 600 numaralı belediye otobüsleriyle Antalya Havalimanı'na gitmek ortalama 55 – 60 dakika sürüyor.

Antalya Tramvay saat kaça kadar çalışıyor?

T1A hafif raylı hattı (Fatih), 15209 - Dış Hatlar 1-Antalya H.Limanı ✈ konumundan başlayıp 15161 - Fatih konumuna gidene kadar 25 duraktan geçiyor. T1A hafif raylı hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 00:00'da çalışmaya başlıyor ve 23:32'da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Antalya Hava Limanı kaç metre kare?

Antalya Havalimanı (Antalya Airport) yaklaşık olarak 13.000 m2 alan üzerine kuruludur. Antalya Havalimanı'nda; 3 adet pist bulunmaktadır.

Laradan havaalanına nasıl gidilir?

800 numaralı otobüs: 2 saate bir karşılıklı olarak Havalimanı ve Sarısu'dan hareket etmektedir. Sarısu'dan hareket eden bir otobüs trafik durumuna göre Işıklar'a 30-40 dakikada Lara'ya 60-70 dakikada gelebilmektedir. Sarısu-Havalimanı arası yaklaşık 1,5 saat sürmektedir.

Kepezden havaalanına nasıl gidilir?

Antalya Havalimanı İç Hatlar Otobüs Durağı Numarası: 115 Numaralı Otobüs ile Kepez Belediyesinden, Çallı'den, Akdeniz Üniversitesinden, 5M Migros Alışveriş Merkezinden İl sağlık Müdürlüğünden (Eski İl sağlık Müdürlüğü Binası), Sarısu - Konyaaltı Bölgesinden Antalya Havalimanına Gidebilirsiniz.

Antalya Havaalanı Lara Taksi ne kadar?

Lara Plaji Antalya Havalimanı Antalya için güncel (2019) taksimetre açılış ücreti 3.5 TRY olup kilometre başına tarife 3 TRY 'dir.