Mersin Üniversitesinde Erasmus var mı?

İçindekiler:

  1. Mersin Üniversitesinde Erasmus var mı?
  2. MEÜ Erasmus sınavı ne zaman?
  3. Ön lisans programlarında Erasmus var mı?
  4. Erasmus Sınavı Ne Zaman 2020 2021?
  5. Ön lisans programlarında okuyan bir öğrenci için azami eğitim öğretim süresi kaç yıldır?
  6. Erasmus 2021 başvuruları ne zaman?
  7. 2 yıllık üniversite ne kadar uzatılabilir?
  8. Erasmus bursu ne kadar 2020?
  9. 2021 Erasmus var mı?
  10. 2 dönem Erasmus olacak mı?

Mersin Üniversitesinde Erasmus var mı?

Erasmus + Değişim Programı kapsamında Mersin Üniversitesi'ne (MEU) başvuru yapmak için kendi üniversiteniz ve MEU arasında Erasmus+ Anlaşması olması ve üniversiteniz tarafından aday öğrenci gösterilmeniz gerekmektedir.

MEÜ Erasmus sınavı ne zaman?

Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yabancı Dil Yazılı Sınavı (İngilizce ve Almanca) Cuma günü saat 10.00'da, Sözlü Sınavı da Cuma günü 09.00 - 16.30 saatlerinde Yabancı Diller Yüksekokulu'nda yapılacaktır.

Ön lisans programlarında Erasmus var mı?

Bu süre içerisinde öğrenciler kişisel olarak ilgili birimlere başvuru yapmaktadır. 3. Önlisans öğrencileri Erasmus programından yararlanabilirler mi? Önlisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Programı öğrencileri Erasmus programından yararlanabilirler.

Erasmus Sınavı Ne Zaman 2020 2021?

Bahar dönemi hareketlilik gerçekleştirmek isteyen öğrenciler de 5 Mart 2021- 8 Mart 2021 tarihlerinde yapılacak olan Erasmus Yabancı Dil Sınavına girmelidir.

Ön lisans programlarında okuyan bir öğrenci için azami eğitim öğretim süresi kaç yıldır?

(2) Azami eğitim öğretim süresi, ön lisans programları için dört yıl (sekiz yarıyıl); lisans programları için yedi yıl (on dört yarıyıl), Tıp Fakültesi için dokuz yıl (on sekiz yarıyıl)'dır. (3)Yabancı dil hazırlık eğitim süresi azami iki yıldır.

Erasmus 2021 başvuruları ne zaman?

Öğrencilerimiz “DEBİS” üzerinden öğrenci hesaplarına giriş yaptıklarında, karşılarına çıkan ana sayfada 17-30 Mayıs 2021 tarihleri arasında Erasmus başvurusu gerçekleştirmelerine olanak sağlayacak bağlantıya ulaşacaklardır.

2 yıllık üniversite ne kadar uzatılabilir?

MADDE 10 - (1) Önlisans ve lisans düzeyinde öğrenim gören öğrencilere bu öğrenimlerini tamamlamaları için tanınan azami süreler; bir yıl süreli yabancı dil hazırlık sınıfı hariç, kayıt olduğu programa ait derslerin verildiği dönemden başlamak üzere, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın iki yıllık ...

Erasmus bursu ne kadar 2020?

Kurumumuza tahsis edilecek 2019-2020 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Hibesi 327.950 AVRO'dur.

2021 Erasmus var mı?

2021 proje dönemi teklif çağrısı, henüz AB Komisyonu tarafından yayımlanmamış olup, Erasmus Programının yeni dönemi hayata geçirildiğinden, ayrıca bahar dönemi için ilana çıkılacaktır. ... 2021-2022 döneminde geçerli olacak kontenjanlara, “app.erasmus.ankara.edu.tr” adresindeki “Anlaşmalar Listesi” menüsünden erişilebilir.

2 dönem Erasmus olacak mı?

Öğrenci üniversiteye başladığı yılın 1. dönemi değil 2. dönemin sonunda Erasmus programına başvurabilir.