Superonline hangi kuruma bağlı?

İçindekiler:

  1. Superonline hangi kuruma bağlı?
  2. Superonline Wifi kaç TL?
  3. Turkcell ve Superonline aynı mı?
  4. Superonline görev numarası nedir?
  5. Superonline internet altyapısı kime ait?
  6. Turkcell'in altyapısı var mı?
  7. Superonline müşteri temsilcisi ile nasıl görüşebilirim?

Superonline hangi kuruma bağlı?

0 Turkcell Grup kuruluşu olan Turkcell Superonline aşağıda sıralanan ve BTK tarafından onaylanmış Telekom Operatörü olmasını sağlayan tüm gerekli yetkilendirmelere sahiptir. Turkcell Superonline fiber altyapısı bugün Türkiye'de 77 şehre değen ve 35.000 km'den fazla toplam uzunluğa sahip dev bir altyapıdır.

Superonline Wifi kaç TL?

​20 Mbps hız ile limitsiz fiber internetin keyfini 89,90 TL'den başlayan fiyatlarla çıkarın.

Turkcell ve Superonline aynı mı?

Birleşme sonrası, müşterilerine daha hızlı ve kaliteli iletişim hizmeti sunmak amacıyla iki şirket yola Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. çatısı altında ve Turkcell Superonline markası ile devam etmektedir.

Superonline görev numarası nedir?

Bireysel Superonline müşterilerine hizmet vermek için 0532 532 00 00, kurumsal müşterilere hizmet vermek için 1 222 numaralı telefonu arayın. Superonline müşteri hizmetleri 7/24 hizmet vermektedir. Hattınızdan yapılan aramalar için herhangi bir ücret alınmaz.

Superonline internet altyapısı kime ait?

Turkcell Superonline Kablo İnternet Turkcell Superonline Türksat'ın kablo altyapısı üzerinden verdiği internet hizmetidir.

Turkcell'in altyapısı var mı?

"Bugün Türkiye'nin 81 ilinde Turkcell'in fiber altyapısı bulunuyor. Ayrıca baktığında Trabzon'da da, Kayseri'de de, Antalya'da da, Diyarbakır'da da fiber internet hizmetimiz var, İstanbul'da da, Mersin'de de var...

Superonline müşteri temsilcisi ile nasıl görüşebilirim?

Cep telefonunuzdan 532'yi tuşlayarak Turkcell'e ulaşmak sadece 3 rakam. Diğer operatörler ve sabit hatlardan ise 05 'yi tuşlayarak Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne ulaşabilirsiniz.