Tivibu şifresi nasıl kaldırılır?

İçindekiler:

  1. Tivibu şifresi nasıl kaldırılır?
  2. Tivibu cayma hakkı kaç gün?
  3. Tivibu Go giriş nasıl yapılır?
  4. Tivibu numaramı nasıl öğrenebilirim?
  5. Tivibu şifresi nasıl alınır?
  6. Tivibu kanal silme nasıl yapılır?
  7. Tivibudan nasıl çıkılır?
  8. Internet cayma bedeli ne kadar?
  9. Tivibu kanal ekleme nasıl yapılır?
  10. Tivibu fabrika ayarları nasıl yapılır?

Tivibu şifresi nasıl kaldırılır?

Profil şifremi & Kiralama şifremi unuttum ne yapmaliyim? Müşteri hizmetleri yetkilisi bilgilerinize erişerek, şifrelerinizi sıfırlama yetkisine sahiptir. Şifre kesinlikle görülmemektedir. Detaylı bilgi için 4 Tivibu Müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz.

Tivibu cayma hakkı kaç gün?

Yedi gün içerisinde teslim edilmeyen cihaz/modem veya ekipmanların ücretleri son faturanıza yansıtılacaktır. İptal talebiniz tamamlandıktan sonra tarafınıza iletilecek son faturanın takip edilerek ödenmesi gerektiğini bilgilerinize sunarız.

Tivibu Go giriş nasıl yapılır?

Uyumlu akıllı televizyonun içerisindeki uygulamalardan Tivibu uygulamasını açıp, Türk Telekom Kullanıcı Adı ve TekŞifre ile giriş yapılır.

Tivibu numaramı nasıl öğrenebilirim?

Tivibu internet hizmet numaranızı bilmiyorsanız Türk Telekom müşteri hizmetleri numarası olarak 4 numaralı hattı arayarak ya da cep telefonunuzdan 05 numarasına HIZMET NO yazarak kısa mesaj gönderebilirsiniz. Böylece Tivibu hizmet numaranızı öğrenebilirsiniz. Mesaj ücreti ise bir SMS ücretidir.

Tivibu şifresi nasıl alınır?

Bunun için, mesaj alanına TEKSIFRE yazın, bir boşluk bırakın ve TC KİMLİK NUMARANIZI, INTERNET HİZMET NUMARANIZI ya da başında sıfır olmadan SABİT TELEFON NUMARANIZI yazıp 6606'ya mesaj gönderin. Kullanıcı adınız ve TekŞifre'niz SMS olarak cep telefonunuza yeniden gönderilecektir.

Tivibu kanal silme nasıl yapılır?

Silmek istediğiniz kanalın üzerine kumandanızın yön tuşlarını kullanarak gelin. "Kırmızı sil" butonuna basın. "Emin misiniz" yazısı göreceksiniz. Kumandanızın sağ yön tuşuna basarsanız kanal silinir.

Tivibudan nasıl çıkılır?

Mevcut Tivibu Go paketinin iptali için Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine (4) iptal talebi iletilmelidir. İptal talebi alındıktan sonra aynı gün içinde Tivibu Go paketinin iptali gerçekleştirilir. Hizmetin ay sonu öncesinde iptal edilmesi durumunda, ayın kalan kısmı için iade yapılmaz.

Internet cayma bedeli ne kadar?

Bu zamana kadar müşterinin faydalanmış olduğu indirim ve hediyeler (20 x 2) + 1 TL'dir. Kalan 6 aylık toplam faturası ile TL olacaktır. Burada ise önceki indirim ve faydaların toplamı daha az olduğu için müşteri 140 TL cayma bedeli ödemelidir.

Tivibu kanal ekleme nasıl yapılır?

Kumandanızdan mod tuşuna basın. Sonra kurulum ve manuel arama bölümüne girin. Burada frekans yazan yere eklemek istediğiniz kanalın frekansını yazın. Sembol oranı yazan yere kumandanın tuşları ile girin.

Tivibu fabrika ayarları nasıl yapılır?

Kumandanızın “TV” tuşunun kırmızı ışığının yandığını göreceksiniz. 2-Sırası ile numerik tuşlardan 9 , 9 , 6 tuşlarına basınız. “TV KUMANDA” ışığı 2 kez yanıp söndüğünde kumandanız fabrika ayarlarına dönmüş olacaktır..