ATV'ye binmek ne kadar?

İçindekiler:

  1. ATV'ye binmek ne kadar?
  2. ATV Safari kaç TL?
  3. Kapadokya'da ATV turu ne kadar?
  4. Kapadokya ATV turu nerelere gidiyor?
  5. Kartepe ATV turu ne kadar?
  6. Istanbul ATV safari ne kadar?
  7. Kapadokya safari turu ne kadar?
  8. ATV Safari için ehliyet gerekiyor mu?
  9. ATV turu kaç saat?
  10. Kapadokya ATV turu ne demek?
  11. Kapadokya'da ata binmek ne kadar?
  12. Istanbul'da Safari nerede yapılır?
  13. ATV kullanmak için kaç yaşında olmak gerekir?
  14. ATV turu için ehliyet gerekir mi?
  15. ATV b ehliyet kullanır mi?
  16. Nevşehir'de ATV turu nerede yapılır?
  17. Kapadokya'da atlar nerede?
  18. Kapadokya at nerede binilir?

ATV'ye binmek ne kadar?

ATV turları sezonlara göre değişiklik göstermekle beraber ortalama fiyat 175 TL ile 200 TL (iki saatlik tur) arasındadır. Eğer grup halinde kiralıyorsanız fiyatlarda belirli oranlarda indirim yaptırabiliyorsunuz.

ATV Safari kaç TL?

Kapadokya'da Günbatımı Eşliğinde 2 Saatlik ATV Safari Turu Kişi Başı 169 TL! *Ürgüp, Göreme ve Avanos'ta konaklayan katılımcılara çift yönlü transfer hizmeti verilecektir. İNDİRİMLİ REZERVASYONDAN FAYDALANMAK İÇİN 02 numaralı telefon aranmalıdır.

Kapadokya'da ATV turu ne kadar?

Unutmayınız ki kapadokya atv turu ile peri bacalarının yanında olacaksınız. İstediğiniz fotoğraflar için çok ideal bir tur seçeneği olmuş olacak sizler için. 1 Saatlik Kısa Atv Kiralama yada Atv Turu Fiyatı 150 TL. 2 Saatlik Standart Atv Kiralama yada Atv Turu Fiyatı 200 TL.

Kapadokya ATV turu nerelere gidiyor?

Atv Safari Parkurlarında İzlenen Rotalar ve Görülen Yerler ( Hangi Bölgelerde Yapılıyor? )
  • Kızıl Vadi.
  • Aşk Vadisi– Aşıklar Tepesi.
  • Kılıçlar Vadisi,
  • Kızılçukur Vadisi,
  • Çavuşin Kasabası
  • Güllüdere Vadisi.
  • Paşabağ
  • Uçhisar.
Daha fazla öğe...

Kartepe ATV turu ne kadar?

Kartepe Atv Turu fiyatları 2020 yılı için 2 Kişi Kar paletli (Snowtrack) 1Atv turu 30– tl.

Istanbul ATV safari ne kadar?

ATV Safari Macera Parkuru “Kişi Başı” 200 TL yerine 129,90 TL! 2 Kişilik ATV Safari Macera Parkuru 260 TL yerine 179,90 TL! Parkur 4 etaptan oluşmaktadır. 30 Aralık 2020 tarihine kadar geçerlidir.

Kapadokya safari turu ne kadar?

Kapadokya' da yapacağınız her tur ile sizi farklı vadiler ve gezi rotaları beklemektedir. Kapadokya Jeep Safari turu fiyatları 200 tl dir.

ATV Safari için ehliyet gerekiyor mu?

ATV safari, 16-17 yaştan itibaren herkesin katılabileceği, kolay bir aktivite. Ehliyet ya da otomobil, motosiklet gibi araçları kullanma tecrübesi aranmıyor.

ATV turu kaç saat?

Turlarımız rehberler eşliğinde yapılmaktadır. Nevşehir atv turu 2 saat sürmektedir. Vadiler arasında ve peri bacalarının içerisinde turlar yapılmaktadır.

Kapadokya ATV turu ne demek?

Kapadokya ATV Turları Bölgenin eşsiz ve muhteşem vadileri, dünyanın en iyi ATV turlarından birini deneyimlemenize fırsat verir. ... ATV turları, aileniz ya da arkadaşlarınızla birlikte katılabileceğiniz, stresten ve kentsel yaşamdan uzak, doğayla iç içe, maceracı ve heyecan dolu anlar yaşadığınız bir etkinliktir.

Kapadokya'da ata binmek ne kadar?

Kapadokya at turu fiyatları 2 saat için 200 tl dir. 1 saat ata binme turu 150 tl dir. Özellikle özel günlerde rezervasyon yapmanız gerekmektedir. Kapadokya bölgesi kendine özgü at turları tarafından bilinen Türkiye' nin binicilik alanındaki en özel bölgelerden biridir.

Istanbul'da Safari nerede yapılır?

İstanbul'da ATV ile Safari Yapılacak Yerler
  • Kartal'da bulunan Aydos gölü'nün doğa manzarası eşliğinde sunulan ATV safari heyecanı 70 dakika sürüyor. ...
  • Kemerburgaz'ın harika doğası içerisinde mükemmel bir safari heyecanı yaşayabilirsiniz. ...
  • Tozu dumana katmak isteyenler için ideal parkurlardan birisi, Çatalca'da bulunuyor.
Daha fazla öğe...

ATV kullanmak için kaç yaşında olmak gerekir?

ATV Ehliyeti 2021 Yani B1 sınıfı ehliyetiniz yoksa ATV kullanmanız ceza yemeniz anlamına gelecektir. B1 sınıfı ehliyet alabilmek için ilk şart 16 yaşını doldurmuş olmaktır.

ATV turu için ehliyet gerekir mi?

ATV motor almak veya kiralamak isteyenlerin en çok merak ettiği konulardan birisi “Atv motor ehliyet ister mi?” sorusudur. On Road ATV motorlar plaka takılmak istenildiğinde A2 Sınıfı Ehliyet ile kullanılmaktadır. ... Off road ATVler için ehliyet gerekmemektedir.

ATV b ehliyet kullanır mi?

Eskiden ATV kullanmak isteyen bir sürücü için A2 sınıfı ehliyet yetiyordu, ancak günümüz de bu aracı kullanmak isteyen sürücünün B1 sınıfı ehliyet alması gerekiyor. Yani B1 sınıfı ehliyetiniz yoksa ATV kullanmanız ceza yemeniz anlamına gelecektir. B1 sınıfı ehliyet alabilmek için ilk şart 16 yaşını doldurmuş olmaktır.

Nevşehir'de ATV turu nerede yapılır?

Atv turu rotları ve atv safari turları Kapadokya dediğimiz ağırlıklı olarak Göreme ve Ortahisar' da yapılmaktadır. Yani sizler Nevşehir atv turlarına baktığınızda turların yapılacağı bölge Kapadokya' nın Göreme ve Ortahisar lokasyonu olacaktır.

Kapadokya'da atlar nerede?

Araçların giremediği patika yollarda vadi uzantılarında, peri bacalarının etrafında ve yemyeşil köy bağları arasında atlar ile gezinebilirsiniz. At turunda; Kılıçlar vadisi, Meskendir Vadisi, Rose Valley, Aşk Vadisi, Zemi Valley ve Güvercinlik Vadisi gibi Kapadokya'nın en güzel vadilerini yakından görürsünüz.

Kapadokya at nerede binilir?

At turumuz Kapadokya'nın Göreme kasabasındaki at çiftliğinde başlar ve tur programına dâhil olan bölgenin ünlü vadileri at üzerinde gezilerek tekrar başlangıç noktasına dönülür. Paketimize bulunduğunuz otelden alınarak tekrar otele bırakma transfer ücreti de dâhildir.