Superonline internet eve kac gunde baglanir?

İçindekiler:

  1. Superonline internet eve kac gunde baglanir?
  2. Superonline kurulum ücreti ne kadar?
  3. Süperbox kaç günde bağlanır?
  4. Superbox kurulum ücreti var mı?
  5. Superbox hızlı mı?
  6. Superbox nereden alabilirim?
  7. Eve internet başvurusu nasıl yapılır?

Superonline internet eve kac gunde baglanir?

Bayimiz olağanüstü haller dışında ortalama 2 gün içerisinde kurulum yapıyor​. 5. Bayimiz kuruluma geldiğinde size imzalatılmak üzere sözleşme ve taahhütnamenizi yanında getirir. İmzalanan sözleşmenin bir nüshası size iletilir.

Superonline kurulum ücreti ne kadar?

Turkcell Superonline'a yeni xDSL müşterisi olmam halinde tüm vergiler ( KDV) dahil 110 TL kurulum hizmeti ücretsiz olarak sağlanır. Bu ücret taahhütün bozulması halinde kampanya iptal bedeli hesaplamasına dahil edilir.

Süperbox kaç günde bağlanır?

Ben kişisel kullanımımı biraz daha azaltmayı planlayarak ve hız testinde aldığım sonuçları göz önünde bulundurarak daha uygun fiyat olan 10 Mbps'lik tarifeyi aldım. Kurulum için 2 gün içinde geldiler.

Superbox kurulum ücreti var mı?

Turkcell Superbox Kampanya Detayları Superbox 50 GB kampanya ücreti 159 TL, erken iptal bedeli 40 TL olmuştur. ... Taahhüde aykırılık halinde kampanya dâhilinde sunulan paket indirim ücretleri ve KDV dahil 200 TL kurulum hizmeti ücreti son faturaya yansıtılır.

Superbox hızlı mı?

Superbox 4.5G Sim Kartla çalıştığı için tek priz yeter! Süper hızlı! 4.5G Kalitesi ile fiber hızlarında kesintisiz internet evinizde. İster yazlık, kışlık evinize ister ofisinize giderken 4.5G uygunluğu olan yerlerde Superbox'la internetinizi yanınızda götürebilirsiniz.

Superbox nereden alabilirim?

Superbox'a nasıl sahip olabilirim? Turkcell Satış Noktaları ve Turkcell Müşteri Hizmetleri üzerinden katılım talebinizi iletebilirsiniz. Adresinizin hizmet sunulabilmesi için uygun olması durumunda kurulum için randevu alınır.

Eve internet başvurusu nasıl yapılır?

SMS ile başvurmak için İnternet yazıp 6606'ya kısa mesaj gönderebilirsiniz. ( Bu servis 1 standart SMS olarak ücretlendirilir. ) Bilgi almak ve internet abonesi olmak için 4 numaralı müşteri hizmetlerine 7/24 ulaşabilirsiniz. Türk Telekom ofislerinden ve bayiilerinden başvuru yapabilirsiniz.