Şeffaf rimel kirpik uzatır mı?

İçindekiler:

  1. Şeffaf rimel kirpik uzatır mı?
  2. Maskara kirpik uzatir mi?
  3. Kırılan kirpik nasıl uzar?
  4. Show Your Peace transparent ne işe yarar?
  5. Kaş ve Kirpik jeli ne işe yarar?

Şeffaf rimel kirpik uzatır mı?

Kirpiklerinin doğal rengine çok benzeyen bu maskara, yaban gülü yağı içeren formülüyle kirpiklerini besleyerek uzatıyor. Kirpiklerinde ağırlık yaratmaz ve yapıştırmaz. Silikon ve esnek fırçası sayesinde alt kirpiklerin de kullanıma uygun olan bu maskara bir anda göz makyajına daha belirgin bir hava katacak.

Maskara kirpik uzatir mi?

Kirpik uzatmak için piyasada maskaralar ve yapay kirpikler gibi pek çok göz ürünleri bulunmaktadır. Bu ürünler sizin uzun ve kalın kirpiklere sahip olmanıza yardımcı olabilir, ancak kiriklerinizi zayıf ve kırılgan hale getirebilir.

Kırılan kirpik nasıl uzar?

Uygulanışı:
  1. Temiz bir maskara ya da ucu pamuklu bir çubuğu zeytinyağına batırın ve gece yatmadan önce kirpiklerinize sürün.
  2. Sabah kalktığınızda ılık su ile durulayın.
  3. En az iki – üç ay tekrarlayın ve çok daha parlak, uzun kirpiklere kavuşun!

Show Your Peace transparent ne işe yarar?

Ürün Açıklaması İçeriğindeki aktif kompleksler sayesinde kaş ve kirpiklerin ihtiyacı olan bakımı yapar, renksiz jel formülü ve hafif yapısı ile kaş ve kirpikleri sabitleyerek gün boyu düzenli görünmesini sağlar.

Kaş ve Kirpik jeli ne işe yarar?

KAŞ JELİ HEM PRATİK HEM KOLAY! Kaş jeli genellikle kaşlarınızı şekillendirdikten ve doldurduktan sonra sabitlemek için kullanılan pratik bir üründür. Renksiz olanları olduğu gibi renkli olanları da vardır. Kaşların görünümünü sabitleyip, kaşları daha belirgin hale getirir. Aynı zamanda daha doğal görünmesini sağlar.