Anadolu Efes forması nerede satılır?

İçindekiler:

  1. Anadolu Efes forması nerede satılır?
  2. Anadolu Efes sahibi kim?
  3. Efes Pilsen in anlamı nedir?
  4. Anadolu Efes Neden adı değişti?
  5. Anadolu Efes hangi ülkelerde?
  6. Efes Pilsen Türk markası mı?
  7. Anadolu Efes'in ismi ne zaman değişti?
  8. Anadolu Efes Euroleague kaç kez şampiyon oldu?
  9. Efes Pilsen kaç ülkede üretim yapıyor?

Anadolu Efes forması nerede satılır?

Sportive ile spor giyim partnerliği anlaşması yapan Anadolu Efes'in 2018-2019 sezonu formaları ve lisanslı ürünleri Sportive tarafından üretildi. Bu anlaşma sayesinde basketbol severler, Anadolu Efes lisanslı ürünlerine Sportive mağazaları ve www.sportive.com.tr adresi üzerinden kolaylıkla ulaşabilecek.

Anadolu Efes sahibi kim?

Kayseri'de doğan Tuncay Özilhan, Saint Joseph Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdikten sonra ABD'de Long Island Üniversitesi'nde işletme alanında yüksek lisans (MBA) yaptı. 1977 yılında Erciyas Biracılık Genel Müdürlüğü ile başlayan iş yaşamı, Anadolu Endüstri Holding Bira Grubu Koordinatörlüğü ...

Efes Pilsen in anlamı nedir?

Efes Pilsen, Türkiye'de üretilen bir bira markası. ... Efes 2007 yılında çıkardığı Gusta (buğday birası) ve Mariachi (agav ve limon aromalı) markaları Efes'in Türkiye pazarındaki yeni ürünleridir.

Anadolu Efes Neden adı değişti?

Kulüp, 'da çıkarılan alkol ve tütün ürünlerinin sportif ve müzikal faaliyetlerde kullanılmasına ilişkin yasa gereği 29 Haziran 2011'de adını Anadolu Efes Spor Kulübü olarak değiştirmiştir.

Anadolu Efes hangi ülkelerde?

Anadolu Efes, Alkollü içecekler pazarında 6 ülkede (Türkiye, Rusya, Kazakistan, Gürcistan, Moldova ve Ukrayna) 21 bira fabrikası, 5 malt fabrikası ve 1 şerbetçiotu işleme tesisi ile faaliyetlerini sürdürüyor ve 60'a yakın bira markasını tüketicileriyle buluşturuyor.

Efes Pilsen Türk markası mı?

Efes Pilsen, Türkiye'de üretilen bir bira markası. ... 50'nin üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiren ve Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Moldova, Sırbistan, Romanya ve Kazakistan'da yatırımları olan Efes'in dünyada toplam 17 bira, 4 malt fabrikası ve 1 adet şerbetçiotu işleme tesisi bulunmaktadır.

Anadolu Efes'in ismi ne zaman değişti?

2011-12 sezonundan itibaren Efes Pilsen Spor Kulübü artık sportif etkinliklerine Anadolu Efes Spor Kulübü adı altında devam etmektedir.

Anadolu Efes Euroleague kaç kez şampiyon oldu?

Anadolu Efes EuroLeague/Şu anki şampiyonlar

Efes Pilsen kaç ülkede üretim yapıyor?

50'nin üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiren ve Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Moldova, Sırbistan, Romanya ve Kazakistan'da yatırımları olan Efes'in dünyada toplam 17 bira, 4 malt fabrikası ve 1 adet şerbetçiotu işleme tesisi bulunmaktadır.