AvivaSA 1000 TL Devlet Katkısı Nedir?

İçindekiler:

  1. AvivaSA 1000 TL Devlet Katkısı Nedir?
  2. AvivaSA hangi fon?
  3. AvivaSa bireysel emeklilik fon değişikliği nasıl yapılır?
  4. Birinci Değişken fon nedir?
  5. AvivaSa neden AgeSA oldu?
  6. AvivaSa neden isim değiştirdi?
  7. 1000 TL devlet katkısından ne zaman nasıl yararlanabilirim?

AvivaSA 1000 TL Devlet Katkısı Nedir?

Ödediğiniz katkı paylarına % oranında ek katkı da devlet tarafından yapılır. 2 aylık cayma süresinin sonunda Otomatik Katılım Sistemi'nde kalmayı tercih etmeniz halinde 1.000 TL ilave devlet katkısına hak kazanırsınız.

AvivaSA hangi fon?

BES Fon Künyesi
Fon AdıAVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU
Fon KoduAEH
Fon TürüHisse Senedi Fonları
ISIN KoduTRYAKEM00052
10 satır daha

AvivaSa bireysel emeklilik fon değişikliği nasıl yapılır?

-0216 633 31 11 numaralı AvivaSA Kurumsal Hizmet Merkezi'ni arayarak TC Kimlik numaranızı verdikten ve güvenlik sorularını yanıtladıktan sonra belirlediğiniz fon isimlerini ve oranlarını ileterek değişiklik talimatınızı verebilirsiniz.

Birinci Değişken fon nedir?

Fon, orta risk profilindeki yatırımcılara, çeşitli varlık sınıflarına belirli risk kriterlerine göre yatırım yapma imkanı sunar. ... Fon, T.C. Hazine bonoları ve özel sektör tahvilleri gibi sabit getirili enstrümanlara, Türkiye'de işlem gören hisse senetlerine yatırım yapmaktadır.

AvivaSa neden AgeSA oldu?

AgeSA Hayat ve Emeklilik Üst Yöneticisi Fırat Kuruca, hem yeni ortaklığın hem 18 yaş altı BES'in kendilerine hız katacağını vurguladı. AvivaSA'daki Aviva hisselerini Sabancı Holding'in Aksigorta'daki ortağı Ageas'ın almasından sonra, şirketin yeni adı AgeSA Hayat ve Emeklilik olarak açıklandı.

AvivaSa neden isim değiştirdi?

AvivaSA'nın ismi uluslararası sigorta grubu Ageas ile kurulan ortaklıkla birlikte AgeSA olarak değişti. Bunun ardından bu ortaklıkla, hayat sigortası alanında da olmamız Ageas'ın Türkiye'deki pazarın önde gelen sigorta şirketlerinin ana hissedarı olmasını sağlıyor. ...

1000 TL devlet katkısından ne zaman nasıl yararlanabilirim?

1000 TL devlet katkısından ne zaman / nasıl yararlanabilirim? Otomatik Katılım Sistemi'nde, ilk 2 ay başlangıç dönemidir. Başlangıç döneminde katkı payının tamamını alacak şekilde sistemden ayrılmak mümkündür.