Kendi Mhrs'den çocuğuma nasıl randevu alırım?

İçindekiler:

  1. Kendi Mhrs'den çocuğuma nasıl randevu alırım?
  2. Mhrs'den annem için nasıl randevu alabilirim?
  3. Mhrs'den nasıl çıkış yapılır?
  4. MHRS'den başkasının adına randevu alınır mı?
  5. MHRS'den bir başkasına randevu nasıl alınır?
  6. E devletten hastane randevusu nasıl alabilirim?
  7. E-devlet şifresi 18 yaşından küçüklere verilir mi?
  8. MHRS kimler kullanabilir?
  9. Üzerinden nasıl randevu alabilirim?

Kendi Mhrs'den çocuğuma nasıl randevu alırım?

Hastane randevu telefonla almak istediğinizde 182 numarasını tuşlamanız lazım. Hastane randevusu kendi adınıza olduğu gibi bir yakınınız adına da alınabiliyor. Bunun için mhrs.com sitesine girmeniz gerekiyor.

Mhrs'den annem için nasıl randevu alabilirim?

Nasıl Randevu Alırım ?
  1. MHRS Randevu alma ana kanalları şu şekildedir: ALO 182 çağrı merkezi, MHRS web sitesi (https://www.hastanerandevu.gov.tr / https://www.mhrs.gov.tr), MHRS mobil uygulaması, E-Nabız web sitesi.
  2. MHRS üzerinden randevu alabilmek için ALO 182 hattımızı arayarak operatörlerimizden destek alabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Mhrs'den nasıl çıkış yapılır?

Akıllı cihazınızdan MHRS Mobile giriş yaptıktan sonra açılan ekranda "Randevu Geçmişi" kısmından randevularınızı görebilir, iptal etmek istediğiniz randevunun alt kısmındaki "İptal Et" butonuna basarak randevunuzu iptal edebilirsiniz.

MHRS'den başkasının adına randevu alınır mı?

Başka biri için MHRS randevusu alabilir miyim? Annem, babam, kardeşim ya da bir yakınım için hastane randevusu alabilir miyim? Hastane randevu telefonla almak istediğinizde 182 numarasını tuşlamanız lazım. Hastane randevusu kendi adınıza olduğu gibi bir yakınınız adına da alınabiliyor.

MHRS'den bir başkasına randevu nasıl alınır?

MHRS başkası adına randevu alma: İşlemler T.C. Kimlik numarası üzerinden yapıldığından bütün aile fertleriniz için ayrı ayrı kendi Kimlik numaraları ve Kimlik bilgileri ile hesap oluşturmalısınız. İsterseniz aile fertleri için üye kaydı oluştururken hepsinde aynı mail adresi ve telefon numarasını kullanabilirsiniz.

E devletten hastane randevusu nasıl alabilirim?

AŞI RANDEVUSU NASIL ALINIR? Turkiye.gov.tr ya da e devlet mobil uygulamalarından da giriş yaparak ve arama bölümünden MHRS yazarak ulaşmak ve koronavirüs aşısı için randevu almak mümkün.

E-devlet şifresi 18 yaşından küçüklere verilir mi?

18 yaş altı 15 yaşını doldurmuş olan her T.C. vatandaşı e-devlet şifresini şahsen başvurarak sadece PTT aracılığı ile almakta olup, kimlik bilgileri güvenliği nedeniyle internet üzerinden sms yoluyla da yenilenebilmektedir.

MHRS kimler kullanabilir?

İhtiyaçları önceliğimiz olan 65 yaş üstü, riskli gebe ve engelli vatandaşlarımız için MHRS'de randevu önceliği uygulaması başlatıldı. e-Devlet şifresi olan vatandaşlarımız, MHRS üyeliği bulunmasa bile mhrs.gov.tr adresinden e-Devlet girişiyle de MHRS'nin sunduğu hizmetlerden yararlanabilmektedir.

Üzerinden nasıl randevu alabilirim?

Hastanelerden randevu almak için iki yöntem bulunuyor. '' Alo 182'' çağrı merkezini arayarak bağlanacağınız canlı operatöre TC kimlik numaranızı vererek randevunuzu oluşturabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise, www.mhrs.com.tr'den randevunuzu oluşturmak.