Prof Dr Meral Kozakçıoğlu hangi hastanede?

İçindekiler:

  1. Prof Dr Meral Kozakçıoğlu hangi hastanede?
  2. Profesör Doktor Meral Kozakçıoğlu kimdir?
  3. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Nedir ne kadar maaş alır?
  4. Fizyoterapist devlette ne kadar maaş alır?
  5. Kendi ofisini açan Fizyoterapist ne kadar kazanır?
  6. Fizyoterapi hangi bölümlere tamamlanır?

Prof Dr Meral Kozakçıoğlu hangi hastanede?

Meral Kozakçıoğlu Özekici Fizikom Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde hasta/danışan kabul ediyor. Prof. Dr.

Profesör Doktor Meral Kozakçıoğlu kimdir?

Profesörlük ünvanını alarak 2005–2010 yılları arasında Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yaptım. İstanbul Avrupa yakasında bulunan Fizikom Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizde Hizmet Vermekteyiz. Evli ve bir çocuk annesiyim.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Nedir ne kadar maaş alır?

Fizyoterapist Maaşları Ne Kadar? Günümüzde Fizyoterapistlerin ortalama maaşları 3.600 TL arasında değişmektedir. En düşük Fizyoterapist maaşı 2.500 TL, en düşük Fizyoterapist maaşı ise 4.750 TL arasında değişiklik göstermektedir.

Fizyoterapist devlette ne kadar maaş alır?

Kamudaki hizmet süresi 1 yıldan az olan fizyoterapistlere, aylık 4.540 TL maaş ödemesi yapılmaktadır. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki hizmet süresi 2 yıl olan fizyoterapistlere, 4.544 TL aylık ödemesi yapılmaktadır. Kamudaki hizmet süresi 3 yıl olan fizyoterapistlere, aylık 4.558 TL maaş verilmektedir.

Kendi ofisini açan Fizyoterapist ne kadar kazanır?

Kendi Yerini Açan Fizyoterapistlerin Kazançları Ne Kadar Hasta potansiyeline göre kazanılan ücret aylık 1,500 lira ile 10,000 lira arasında değişmektedir.

Fizyoterapi hangi bölümlere tamamlanır?

Fizyoterapi mezunları her yıl DGS'den sadece Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümüne geçiş yapabiliyorken artık Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri bölümlerini de tercih edebilecekler.