Çene kılları kaç seansta biter?

İçindekiler:

  1. Çene kılları kaç seansta biter?
  2. Yüze iğneli epilasyon kaç seans?
  3. Iğneli epilasyon nerelere yapılmaz?
  4. Çene altındaki çıkan kıllar nasıl yok olur?
  5. İğneli epilasyon kaç ayda bir?
  6. İğneli epilasyon sonrası nelere dikkat edilmeli?
  7. Bayanlarda çene altı kıllanma neden olur?

Çene kılları kaç seansta biter?

Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinin en iyi gördüğü kıl yapısı kalın ve koyu renkteki kıllar olduğunu düşünürsek bu kıl yapısına sahip olan kişilerde lazer epilasyon daha hızlı sonuçlar verecektir. Ortalama seans sayısı vermek gerekirse yaklaşık 6-8 seans çene lazer epilasyonu için yeterlidir.

Yüze iğneli epilasyon kaç seans?

Seans aralıkları yüz bölgesi için 4 hafta, vücut bölgeleri için 8 haftadır. Kıl yapısı, kişinin ten rengi vs. faktörlere bağlı olarak tedavi süresi kişiden kişiye değişmektedir. Ancak ortalama vücut bölgeleri için 4-6 seans, yüz bölgeleri için 6-12 seans 4-8 seans sürüyor.

Iğneli epilasyon nerelere yapılmaz?

Göğüs çevresine, kaşa, göbeğe, kulağa, dudak üstüne ve genital bölgeye iğneli epilasyon uygulanmamalıdır. Bunlar vücudumuzun en hassas olduğu bölgelerdir.

Çene altındaki çıkan kıllar nasıl yok olur?

Lazer epilasyon yanığı riskinin olmaması özellikle yüz bölgesinde çok önemli bir avantajdır. Buz Lazer, FDA onaylı güvenli bir sistemdir. Çene altı kıllarından kalıcı olarak kurtulmak için Buz Lazer iyi bir çözümdür. Buz Lazer, ortalama 8 seans önerilir.

İğneli epilasyon kaç ayda bir?

Yüzdeki kıllar devamlı olarak alınmış ve çok sertleşmiş ise bu kılların incelmesi ve seyrelmesi için ilk 2 ay randevu sık uygulanır. İlk ayda her hafta uygulanan epilasyon tedavisi sonraki aylar da belirli aralıklarla 10 günde bir, 15 günde bir, üç haftada bir, ayda bir yapılır.

İğneli epilasyon sonrası nelere dikkat edilmeli?

İĞNELİ EPİLASYON SONRASI DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Epilasyonu takip eden 3-4 gün içersinde güneşten korunulmalıdır. Solaryuma girmemeli, cildin oksijen almasını engelleyen faktör parfüm, deodorant gibi kozmetik ürünlerin sürülmemesine dikkat edilmeli. Epilasyondan sonra cilt sıcak su ve kese ile tahris edilmemeli.

Bayanlarda çene altı kıllanma neden olur?

Bu durumun sebebi erkek hormonlarının fazlalığı olabilir. Kadınlar yaşlandıkça daha az östrojen (kadınlık hormonu) salgılamaya başlar. Bu nedenle menopoz döneminden itibaren kıllanma başlayabilir. Çene kıllarının ciddiye alınması gereken nedenlerinin başında polikistik over sendromu geliyor.