Minoset plus ne için içilir?

İçindekiler:

  1. Minoset plus ne için içilir?
  2. Gebelikte Minoset Plus içilir mi?
  3. Minosetin yan etkileri nelerdir?
  4. Minoset fort ne işe yarar?
  5. Minoset plus fazla içilirse ne olur?
  6. Apranax fazla alınırsa ne olur?

Minoset plus ne için içilir?

Her tablet, etkin madde olarak 500 mg parasetamol içeren bir ağrı kesici-ateş düşürücüdür. MİNOSET 20 tabletlik ambalajlarda bulunur. Hafif ve orta şiddette ağrılar ile ateşin semptomatik (hastalığı tedavi edici değil, belirtileri giderici) tedavisinde kullanılır.

Gebelikte Minoset Plus içilir mi?

İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. MİNOSET PLUS kullanımı hamilelerde önerilmemektedir. Ancak doktorun yarar-risk hesabı yapmasıyla ve mutlaka önermesi halinde kullanılabilir. Tedaviniz sırasında hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

Minosetin yan etkileri nelerdir?

- Mide bulantısı, mide rahatsızlıkları - Kusma - İshal - Baş dönmesi - Uyku hali - El, yüz ve ayakta dantele benzer kızarıklık oluşturan, aşırı duyarlılık (Eritema multiforme) Page 6 6 Bunlar MİNOSET'in hafif yan etkileridir.

Minoset fort ne işe yarar?

Minoset ağrı kesici ilacı nedir? Minoset ilacı 500 mg tabletleri vasıtasıyla vücudumuzda meydana gelen bakteri kaynaklı ateşlenme veyahut kronik ağrıların geçirilmesinde oldukça etkili bir ilaç türüdür.

Minoset plus fazla içilirse ne olur?

Bir seferde yüksek dozda ya da sürekli olarak günlük dozda parasetamol kullanımı karaciğer hasarına sebep olabilir.

Apranax fazla alınırsa ne olur?

Doz aşımı, şiddetli mide ağrısı, baş ağrısı, baş dönmesi, mide bulantısı ve kusma, mide ya da bağırsak kanamsı, uyuşukluk ya da nöbetlere neden olabilir.