Trafik cezaları yapılandırma ne zaman başlayacak?

İçindekiler:

  1. Trafik cezaları yapılandırma ne zaman başlayacak?
  2. Trafik cezaları Yapılandırma Süresi Uzatıldı mı?
  3. Yapılandırma ne zaman yürürlüğe girecek?
  4. Radar cezası nasıl ödenir?
  5. 2021 Yapılandırma ertelendi mi?

Trafik cezaları yapılandırma ne zaman başlayacak?

7256 sayılı Kanun ile vadesi 31 Ağustos 2020 tarihine kadar borçlar yapılandırılırken, yeni kanun ile vadesi tarihine kadar olan kapsama giren bütün borçlar 31.08.2021 tarihine kadar başvuru yapılarak ödenebilecek.

Trafik cezaları Yapılandırma Süresi Uzatıldı mı?

Bu kapsamda tarihi ve bu tarihten önceki dönemlere ait kesinleşmiş vergi borçlarınız, MTV ve Trafik Cezası borçlarınız, harç ve vergi cezaları ile ecrimisil , öğrenim ve katkı kredisi, maden devlet hakkı, yiyecek bedeli askerlik, karayolu taşıma, otoyollar ve köprülerden geçiş ihlali gibi idari para ...

Yapılandırma ne zaman yürürlüğe girecek?

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen, milyonlarca vatandaşı ilgilendiren Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. itibarıyla kesinleşmiş, vergi, harç ve SGK prim borçları ile cezalar yeniden ...

Radar cezası nasıl ödenir?

Radar cezası nereye ödenir diye soranlar için; radar cezası ödeme işlemini vergi dairesinde yapabilir veya online olarak GİB (İnternet vergi dairesinden) motorlu taşıtlar bölümünden kredi kartıyla ödeyebilirsiniz.

2021 Yapılandırma ertelendi mi?

Vergi yapılandırmasına tarih uzatması geldi. Buna göre 31 Ağustos 2021 tarihinde bitecek olan başvuru ve ödemeye ilişkin karar 1 ay süreyle uzatıldı. 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması'na ilişkin kanunda süre uzatımı kararını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aldı.