Sınavsız Açıköğretim kayıtları nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Sınavsız Açıköğretim kayıtları nasıl yapılır?
  2. Ikinci üniversite harç ücretleri ne kadar?
  3. ATA AÖF ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır?
  4. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim kayıtları nasıl yapılır?
  5. 2 üniversite başvuruları ne zaman?
  6. ATA AÖF ikinci üniversite kayıtları ne zaman 2021?
  7. ATA AOF kayitlari ne zaman?
  8. Ikinci üniversite harcı var mı?
  9. AÖF kayıt yenileme ücreti 2020 ne kadar?
  10. AÖF kayıt yenileme ücreti hangi bankaya ödenecek 2020?

Sınavsız Açıköğretim kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesinin sınavsız ikinci üniversite programına kayıt yaptırmak isteyen adaylar, aof.anadolu.edu.tr adresinden 'Kayıt Otomasyonu' bağlantısı üzerinden “İkinci Üniversite” linkine tıklayarak internet başvurularını yapacaklar.

Ikinci üniversite harç ücretleri ne kadar?

Fakültemiz Açıköğretim programlarında öğrenim gören, bütün dönemlerini tamamlayıp dönem uzatan öğrencilerin harçlarına 38,5 TL yansıtılır.

ATA AÖF ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır?

İkinci üniversite ön kayıt işlemini Yükseköğretim Bilgi Sisteminde (YÖKSİS) mezuniyet ya da öğrencilik bilgisi mevcut olan öğrenci adayları İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT SAYFASI'ndan yapabilirler. Bu adresten ön kayıt işlemini yapan adayların kesin kayıt işlemleri için herhangi bir belge göndermelerine gerek yoktur.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim kayıtları nasıl yapılır?

YKS sonuçları ile Fakültemize e-Devlet üzerinden kayıt yaptıramayan öğrenci adaylarımız 31 Ağustos - 6 Eylül 2020 tarihleri arasında Halkbank, VakıfBank veya Ziraat Bankasına ya da kullanıcı adı ve şifre TC Kimlik Numaranız olmak üzere Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) girerek kredi kartı ile online olarak materyal ...

2 üniversite başvuruları ne zaman?

16 Ekim 2020 Cuma günü mazeretli olanların kayıtları yapılacak olup saat 17:00'da sona erecektir. Başvuru işlemleri yukarıda belirtilen adresten e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir.

ATA AÖF ikinci üniversite kayıtları ne zaman 2021?

ATA AÖF takvimine göre YKS İle Yerleştirme, Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş, AGNO Puanıyla Yatay Geçiş, İkinci Üniversite ve Uluslararası Öğrenciler için kayıt işlemlerine yönelik tarihler belirlendi. Buna göre, ikinci üniversite kayıt tarihi 31 Ağustos - 16 Ekim olarak açıklanmıştı.

ATA AOF kayitlari ne zaman?

e-Devlet Kapısı veya Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin kayıtları 29 Ağustos – 06 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ikinci üniversite harcı var mı?

Yukarıda yapılan açıklamalar çerçevesinde, ikinci bir programa kayıt yaptıran öğrenciler (en son kayıt yaptırdığı yükseköğretim kurumuna) harç ücreti ödemek zorundadırlar.

AÖF kayıt yenileme ücreti 2020 ne kadar?

Kayıt Yenileme; Yabancı Dil Programlarında [Uluslararası İlişkiler (İngilizce), İşletme (İngilizce), İlahiyat (Arapça)] kayıt yeniletecek öğrencilerden alacağı dersin kredisine bakılmaksızın ₺660,00 dönem öğretim gideri tahsil edilecektir.

AÖF kayıt yenileme ücreti hangi bankaya ödenecek 2020?

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet ...