Ibrahim Çelikkol Demet Özdemir Sevgili mi?

İçindekiler:

  1. Ibrahim Çelikkol Demet Özdemir Sevgili mi?
  2. Yusuf Çim ve Demet Özdemir neden ayrıldı?
  3. Furkan Palalı ve Demet Özdemir Sevgili mi?
  4. Yusuf Çim ve sevgilisi kim?
  5. Yusuf Çim aslen nereli?
  6. Uğur Uzunel aslen nereli?
  7. Deniz Tansel Öngel Nereli?
  8. Uğur Uzunel Beril Pozam sevgili mi?
  9. Uğur Uzunel kaç yaşında?
  10. Esat masumlar Apartmanı kaç yaşında?

Ibrahim Çelikkol Demet Özdemir Sevgili mi?

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un uyumlu ekran partnerliği, kamera arkasında da samimi ve esprili durumlara yol açıyor. İki oyuncu, birbirleriyle iyi anlaştıklarını, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla da ortaya koyuyorlar.

Yusuf Çim ve Demet Özdemir neden ayrıldı?

Demet Özdemir dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Yusuf Çim'den Ekim 2016'da ayrılmıştı. Demet Özdemir ve Yusuf Çim'in ayrılık sebebinin, Yusuf Çim'in erkek arkadaşlarıyla çıktığı gece gezmeleri olduğu ileri sürülmüştü. Demet Özdemir Sevgililer Günü öncesi Akmerkez'deki bir kuaförde bakıma girdi.

Furkan Palalı ve Demet Özdemir Sevgili mi?

Furkan Palalı ile Demet Özdemir 'Çilek Kokusu'nda sevgili oldu. İki oyuncu kulüpte yakalandı. Demet Özdemir ile Yusuf Çim, Haziran 2015'teki 'Çilek Kokusu'nun setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. ... Sevgilisini oynayacak rol arkadaşı ise Furkan Palalı'ydı.

Yusuf Çim ve sevgilisi kim?

Çilek Kokusu dizisiyle yıldızı parlayan genç ve yakışıklı oyuncu Yusuf Çim'in sevgilisi Özge Özkaplan da birçok yapımda oyuncu olarak boy göstermişti.

Yusuf Çim aslen nereli?

Yusuf Çim
Doğum26 Eylül 1991 İstanbul, Türkiye
Başladığı yerTürk
TarzlarPop, R&B
MesleklerŞarkıcı, oyuncu, sunucu ve model

Uğur Uzunel aslen nereli?

12 Kasım 1988'de İzmir'in Konak ilçesine bağlı Kadifekale'de doğan Uğur Uzunel, lise eğitiminin sonuna dek İzmir Bornova'da yaşadı. İlk okul 2.sınıftan bu yana tiyatroda çeşitli gösterilerde yer alan Uğur Uzunel, küçük yaştan oyuncu olmaya karar verdi.

Deniz Tansel Öngel Nereli?

Tansel Öngel, 24 Eylül 1976 Kilis'de doğmuştur. Babaannesi Selanik göçmeni, anneannesi Mısırlı, dedesi Lübnanlı. Anne ve babası öğretmen olduğu için görev yaptıkları Gaziantep, Kilis'de doğdu, Ankara'da büyüdü. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden 2000 yılında mezun oldu.

Uğur Uzunel Beril Pozam sevgili mi?

Şimdilerde 'Masumlar Apartmanı' dizisinde oynayan Uğur Uzunel, eski projesi olan 'Afili Aşk' dizisindeki rol arkadaşı Beril Pozam'a gönlünü kaptırdı.

Uğur Uzunel kaç yaşında?

32 yaşında (12 Kasım 1988)

Esat masumlar Apartmanı kaç yaşında?

Masumlar Apartmanı Esat hangi dizilerde oynadı? Uğur Uzunel, 12 Kasım 1988 yılında İzmir'de doğdu.