Ingilizce ksa ne demek?

İçindekiler:

  1. Ingilizce ksa ne demek?
  2. AŞ neyin kısaltması?
  3. Imar durumu ksa ne demek?
  4. Ingilizcede n neyin kısaltması?
  5. Peygamber Efendimiz sas ne demek?
  6. Anonim şirket sermayeleri nelerdir?
  7. S 2 imar durumu ne demek?
  8. Imar durumu T2 ne demek?
  9. Ingilizce vs kısaltması ne demek?
  10. Ingilizce Mia ne demek?

Ingilizce ksa ne demek?

kingdom of saudi arabia i.

AŞ neyin kısaltması?

Sermayesi belirli bir paya bölünmüş olan, borçlarından dolayı sadece malvarlığı ile sorumlu olan ticaret şirketlerine a.ş. denmektedir. Aynı zamanda uzun açılımı ile beraber Anonim Şirketi olarak bilinir.

Imar durumu ksa ne demek?

İmar planlarında, kentin tanımlanmış yerlerinde bölgenin ihtiyacını karşılamak amacıyla belirlenmiş alanlara 'kentsel servis alanı' denir. Kentsel çalışma alanları arasında yer alır.

Ingilizcede n neyin kısaltması?

Vs, iki kişi veya iki takıma arasında yapılan savaş mücadelesi anlamında kullanılır. Vs Ne Demek? ... Bu kelime oyuncular arasındaki savaşı ifade eder.

Peygamber Efendimiz sas ne demek?

s.a.v., "Allah'ın selamı onun üzerine olsun" anlamına gelen "sallallâhu aleyhi ve sellem" (Arapça: صلى الله عليه و سلم) sözcüğünün kısaltılmışı. İslâm peygamberi Muhammed'in adı anıldıktan sonra söylenir.

Anonim şirket sermayeleri nelerdir?

Özel kanunlarda aksine hüküm bulunmadıkça anonim şirketler en az 50.000 TL sermaye ve en az bir ortak ile kurulmalıdır. (Kayıtlı sermaye sistemini kabul etmiş halka açık olmayan anonim şirketlerin başlangıç sermayesi ise 100.000 TL' den az olmaması gerekmektedir.)

S 2 imar durumu ne demek?

Anılan parseller yürürlükte bulunan 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ise S-2 (serbest nizam 2 iki kat) yapı nizamlı konut alanı olarak planlıdır.

Imar durumu T2 ne demek?

Ticaret (T2) alanlarında, büyük alan kullanımı gerektiren ticari işletmeler, inşaat malzemesi, oto servisleri, tarımsal üretim pazarlama, nakliyat ambarı, toptan ticaret, pazarlama ve depolama alanları ve benzeri tesisler ile çevre sağlığı yönünden gerekli tedbirler alınmak kaydıyla mermer, hurda, teneke, kağıt, ...

Ingilizce vs kısaltması ne demek?

vc (vital capacity) i.

Ingilizce Mia ne demek?

"missing in action (mia)" teriminin Türkçe İngilizce Sözlükte anlamları : 1 sonuç