PMYO dan mezun olunca ne olur?

İçindekiler:

  1. PMYO dan mezun olunca ne olur?
  2. PMYO da burs veriliyor mu?
  3. Polis Meslek Yüksek Okulu telefon serbest mi?
  4. 26 dönem POMEM staj var mı?
  5. Pmyoda maaş veriliyor mu?

PMYO dan mezun olunca ne olur?

Polis meslek yüksek okulu mezunları sadece emniyet genel müdürlüğüne bağlı olarak farklı kurumlarda göreve başlayabilmektedirler. Pmyo mezunu olan her öğrenci mutlaka kurum tarafından ataması yapılmakta ve iş hayatına atılmaktadırlar.

PMYO da burs veriliyor mu?

Polis Yüksek Öğretim Kanununa göre Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri parasız yatılı ve resmi üniformalı olup, öğrencilerin iaşe, ibate ve sağlık giderleri ile diğer istihkakları Devletçe karşılandığından burs verilmesi söz konusu değildir.

Polis Meslek Yüksek Okulu telefon serbest mi?

1- Adayların ses, görüntü ve depolama özelliği olan her türlü cep telefonu (Akıllı telefonlar), dizüstü veya tablet bilgisayarı, fotoğraf makinesi, kamera vb. elektronik cihazları okula getirmeleri yasaktır.

26 dönem POMEM staj var mı?

Daha önce yapılan açıklamada, 26. Dönem POMEM eğitim süresinin 6 Haziran 2021'de tamamlanacağı belirtilmişti. 3 ay eğitim, 1 ay staj, yeniden 3 ay eğitim ve 1 ay staj şeklinde yapılması planlanan 26. ... Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını yüzünden yaklaşık olarak 1 yıl boyunca eğitime alınamayan 26.

Pmyoda maaş veriliyor mu?

PMYO Öğrencileri Ne Kadar Maaş Alır? PMYO, ön lisans niteliğinde bir eğitim verir. Başvuruda bulunan öğrenciler KYK'dan burs veya kredi alabilme hakkına sahiptir. Bunun dışında öğrenciler eğitim gördükleri süre zarfında aylık 304 TL ödeme almaktadır.