Sızdırmazlık raporu isteniyor mu?

İçindekiler:

  1. Sızdırmazlık raporu isteniyor mu?
  2. LPG Tank Değişimi Sızdırmazlık Raporu Nereden Alınır?
  3. Doğalgaz Sızdırmazlık Raporu nasıl alınır?
  4. Sızdırmazlık nereden alınır?

Sızdırmazlık raporu isteniyor mu?

Muayene için gelirken Sızdırmazlık Raporu almalı mıyım? ... Hiçbir durumda Gaz Sızdırmazlık Raporu talep edilmemektedir. LPG/CNG yeni takıldığı zaman Yakıt Sistemi Montaj Belgesi ile yetkili mühendis tarafından çizilen tadilat projesi ve hesapları talep edilecektir.

LPG Tank Değişimi Sızdırmazlık Raporu Nereden Alınır?

LPG Sızdırmazlık Raporu Nereden Alınır? LPG sızdırmazlık raporu bağlı olduğunuz ilde bulunan makina mühendisleri odası adına açılmış LPG sızdırmazlık istasyonundan ilçelerde ise ayda veya onbeş günde bir kez gelen gezici sızdırmazlık istasyonlarından alabilirsiniz.

Doğalgaz Sızdırmazlık Raporu nasıl alınır?

Doğalgaz Sızdırmazlık Raporu Doğal gaz kullanıcısının verilen randevu günü ve saatinde binasında veya dairesinde bulunması gerekmektedir. Gaz firması Yetkilisi randevu gün ve saatinde binaya veya daireye gelerek tesisatın, onaya sunulan proje ile uygunluğunu kontrol edecek ve sızdırmazlık testlerini yapacaktır.

Sızdırmazlık nereden alınır?

Otogaz montaj ve tadilat işlemlerinden sonra Mmo Makine Mühendisleri odasından ve TSE araç kontrol merkezlerinden alınan sızdırmazlık raporu artık yetkili Otogaz dönüşüm servisleri tarafından verilecek ..Yeni uygulamanın ne zaman başlanacağı ve uygulama ile ilgili tüm detaylar videomuzda..