Saka Su kaliteli mi?

İçindekiler:

  1. Saka Su kaliteli mi?
  2. Saka Su nerenin malı?
  3. Saka suyun PH degeri kac?
  4. Saka Su Hangi kaynak?

Saka Su kaliteli mi?

Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü'nün (ITQI) düzenlediği lezzet ve kalite ödüllerinde, Saka Su bir kez daha 3 yıldızlı “ Üstün Tat Ödülüne ” layık görüldü.

Saka Su nerenin malı?

Saka Su, uluslararası kalite standartlarında üretim yaparak, ürünlerini Türkiye'de ve başta AB ülkeleri olmak üzere Avustralya'dan ABD'ye kadar 25 ülkeye ihraç etmektedir. DyDo DRINCO 1975 yılında Japonya'da kurulan içecek üreticisidir. Türkiye'nin AB tarafından onaylı tek doğal mineralli su markasıdır.

Saka suyun PH degeri kac?

Ph değeri 8.22 olan saka su alkali yani kilo vermeye yardimci olan değerdir suyun ph nin yüksek olması vücudumuzda toksinlerden tamamına kanımızda ki ph seviyesini düzeltmeye yardimci olur ph 7 den asagidaki suların hiç bir faydası yoktur ph 7 den yüksek olan sularda ise özellikle 8 ph li sular bobrekteki Kum u ve taşı ...

Saka Su Hangi kaynak?

En son eve ® gelen damacanaya baktığımda Saka suyun artık Doğal Kaynak Suyu olduğunu gördüm. Köyceğiz deki bsr kaynaktan, fason üretim yaptırıp, Saka Su markası altında satıyorlar. 500ml lik ürünlerinde halen doğal mineralli su olmasına rağmen, 19 litre damacanada Mavidağ fason üretim Doğal kaynak suyu getiriliyor.