Cunda adasına pasaport gerekli mi?

İçindekiler:

  1. Cunda adasına pasaport gerekli mi?
  2. Cunda adasına nasıl gidilir otobüsle?
  3. Istanbuldan feribotla cundaya nasıl gidilir?
  4. Ayvalıktan Cundaya arabayla nasıl gidilir?
  5. Istanbul Ayvalık feribotla kaç saat?
  6. Balıkesir'den Sarımsaklı'ya nasıl gidilir?
  7. Istanbuldan sarımsaklıya arabayla nasıl gidilir?
  8. Istanbul Ayvalık feribot var mı?

Cunda adasına pasaport gerekli mi?

Hayır, Cunda adası 1923 yılındaki mübadele ile birlikte Türklerin kontrolü altında bulunan bir Türk adasıdır. Dolayısıyla giriş yapmanız için herhangi bir vize veya prosedüre gerek yoktur.

Cunda adasına nasıl gidilir otobüsle?

Cunda Adası'na otobüs ile ulaşım için Ayvalık'a seferler yapan Kamil Koç, Varan Turizm, Pamukkale Turizm, Ulusoy Turizm, Metro Turizm'in seferlerini kullanabilirsiniz. Ayvalık Otogarından, Cunda Adası'na minibüs, şehir içi otobüs, taksiler ile ortalama 10 Dk. içerisinde ulaşabilirsiniz.

Istanbuldan feribotla cundaya nasıl gidilir?

İstanbul'dan hareket eden araçlı Bandırma Feribotları'yla yaklaşık 1 saat 45 dakikada Bandırma'ya ulaşabilirsiniz. Bandırma'dan özel aranızla Susurluk istikameti üzerinden Balıkesir'e ulaşabilir, buradan Ayvalık'a geçiş yaparak 8 kilometre sonra Cunda Adası'na varabilirsiniz.

Ayvalıktan Cundaya arabayla nasıl gidilir?

Cunda Adası, karayoluyla İzmir'den 156 km uzaklıkta yer alıyor. Araçla gitmek yaklaşık 3 saat sürüyor. Ayvalık'a İzmir – Aliağa – Dikili güzergahını izleyerek ulaşabilirsiniz. Ayvalık'a ayrıca İzmir Mavi Treni ile Balıkesir'e kadar gelip daha sonra TCDD'nin ayarladığı aktarma otobüsleri ile ulaşmak mümkün.

Istanbul Ayvalık feribotla kaç saat?

İstanbul - Bandırma Üzerinden Ayvalık'a Nasıl Gidilir? - Ayvalık Otelleri. İstanbul - Bandırma Üzerinden Ayvalık'a feribotla (35 TL) gidebilirsiniz.İstanbul Anadolu yakasından 5.5 saat, Avrupa yakasından 5 saat sürüyor.

Balıkesir'den Sarımsaklı'ya nasıl gidilir?

Balıkesir Edremit Koca Seyit Havalimanından Sarımsaklı'ya nasıl gidilir: Sarımsaklı'ya 48 km uzaklıkta bulunan Balıkesir Edremit Koca Seyit Havalimanı'ndan direkt hareket eden Edremit, Burhaniye, Ayvalık araçlarına binip Ayvalık merkezine geldikten sonra, buradan Sarımsaklı minibüsleriyle beldeye geçebilirsiniz.

Istanbuldan sarımsaklıya arabayla nasıl gidilir?

İstanbul'dan Sarımsaklı'ya aracınızla ulaşmak için iki alternatif daha bulunuyor: Uzun mesafeli olan; İstanbul > İzmit > Bursa > Balıkesir > Edremit > Ayvalık > Sarımsaklı istikameti. Bu mesafe yaklaşık 527 km. Kısa mesafeli olan ise: İstanbul > Tekirdağ > Çanakkale > Ayvalık > Sarımsaklı istikameti ve 482 km.

Istanbul Ayvalık feribot var mı?

İstanbul - Bandırma Üzerinden Ayvalık'a feribotla (35 TL) gidebilirsiniz.İstanbul Anadolu yakasından 5.5 saat, Avrupa yakasından 5 saat sürüyor.