MHRS üye girişi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. MHRS üye girişi nasıl yapılır?
  2. MHRS ye yeniden kayıt nasıl yapılır?
  3. MHRS kimler girebilir?
  4. MHRS'den başkasına nasıl randevu alabilirim?
  5. MHRS geri alınabilir randevu ne demek?

MHRS üye girişi nasıl yapılır?

Yeni Üye Kaydımı Nasıl Yapabilirim? https://www.hastanerandevu.gov.tr ya da https://www.mhrs.gov.tr adresinden randevu al bölümüne girdiğinizde, "Yeni Üye" bölümünden sizin belirleyeceğiniz bir şifre ile üyelik oluşturarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

MHRS ye yeniden kayıt nasıl yapılır?

MHRS Kayıt Ol Şifrenizi de belirledikten sonra "Kaydet" butonuna basarak kaydınızı tamamlayıp sisteme giriş yapabilirsiniz. Bu bilgileri daha sonra değiştirmek isterseniz, T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra sağ taraftaki "Hesap Bilgileri" kısmından geçici şifrenizi değiştirebilirsiniz.

MHRS kimler girebilir?

İhtiyaçları önceliğimiz olan 65 yaş üstü, riskli gebe ve engelli vatandaşlarımız için MHRS'de randevu önceliği uygulaması başlatıldı. e-Devlet şifresi olan vatandaşlarımız, MHRS üyeliği bulunmasa bile mhrs.gov.tr adresinden e-Devlet girişiyle de MHRS'nin sunduğu hizmetlerden yararlanabilmektedir.

MHRS'den başkasına nasıl randevu alabilirim?

MHRS başkası adına randevu alma: İşlemler T.C. Kimlik numarası üzerinden yapıldığından bütün aile fertleriniz için ayrı ayrı kendi Kimlik numaraları ve Kimlik bilgileri ile hesap oluşturmalısınız. İsterseniz aile fertleri için üye kaydı oluştururken hepsinde aynı mail adresi ve telefon numarasını kullanabilirsiniz.

MHRS geri alınabilir randevu ne demek?

Geri Al butonu iptal edilen randevuların tekrar aynı kişi tarafından alınabilme ihtimaline karşı 10 dakika boyunca aynı kişi için geri alınabilir durumda tutulmaktadır. Geri ala basarak randevuyu tekrar alabilirsiniz.