Aziz Yıldırım'a ne oldu?

İçindekiler:

  1. Aziz Yıldırım'a ne oldu?
  2. Aziz Yıldırım hasta mi?
  3. Aziz Yıldırım nerede konuşması?
  4. Ali Koç basın toplantısında ne dedi?

Aziz Yıldırım'a ne oldu?

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, şike davası kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ı Süper Lig'deki 13 maçta yargıladı. ... Mahkeme tarafından toplamda 6 yıl 3 ay hapis cezası, 1 milyon 3 lira para cezası ve sportif olarak çeşitli cezalara çarptırılan Yıldırım, kararı temyiz etti. Yargıtay 5.

Aziz Yıldırım hasta mi?

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Bugün yayımlanan bir haberde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın prostat kanseri olduğu, tedavi gördüğü ve hastalık ilk safhasında olduğu için iyileşme sürecine girdiği iddia edilmektedir. Söz konusu haber baştan aşağı yalandır'' denildi.

Aziz Yıldırım nerede konuşması?

ÖNCE ALİ KOÇ FB TV'DE KONUŞACAK Aziz Yıldırım'ın basın toplantısından önce Ali Koç açıklamalarda bulunacak. Koç, bugün saat 10.45-11.30 arasında başkan adayı Eyüp Yeşilyurt ile FB TV'de konuşacak.

Ali Koç basın toplantısında ne dedi?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın toplantısında kulübü kendine borçlandırddığı iddialarına sert tepki gösterdi ve "Yazıklar olsun onlara" dedi. ... Kulübü kendine borçlandırdığı iddialarına tepki gösteren Ali Koç, "Bana kişisel borç sormayın. Ben kulübü kendime borçlandırıyormuşum da... Yazıklar olsun bunu söyleyenlere.