TRT Diyanet Kuran dersi saat kaçta?

İçindekiler:

  1. TRT Diyanet Kuran dersi saat kaçta?
  2. Diyanet Kuran dersleri ne zaman?
  3. Kur'an Öğreniyorum saat kaçta başlıyor?
  4. Regl iken telefondan Kuran okunur mu?
  5. Diyanet işleri başkanı kim tarafından atanır?

TRT Diyanet Kuran dersi saat kaçta?

Hafta içi her gün yayınlanacak dersler, Kur'an'ı Öğreniyorum saat 10.30'da, Dinimi Öğreniyorum saat 11.00'de, Kur'an Okuyorum ise saat 17.00'de olmak üzere 3 kuşak halinde ekrana gelecek. Dersleri takip edemeyen ya da tekrar izlemek isteyenler, Diyanet TV YouTube kanalından ilgili eğitim videolarına erişebilecek.

Diyanet Kuran dersleri ne zaman?

İki tur şeklinde gerçekleştirilecek programın ilkine başvurular 21 Aralık 2020- tarihleri arasında alınacak ve dersler 28 Aralık 2020- tarihleri arasında yapılacak.

Kur'an Öğreniyorum saat kaçta başlıyor?

Yaz Kuran kursu toplam 6 hafta sürecek ve dersler haftaiçi her gün saat 10.30'da Dinimi Öğreniyorum ile başlayacak. saat 11.00'de, Kur'an Okuyorum ise saat 17.00'de olmak üzere 3 kuşak halinde ekrana gelecek. Kuran derslerinin tekrarı ise Diyanet'in Youtube kanalı üzerinden yapılacak.

Regl iken telefondan Kuran okunur mu?

Diyanet adetliyken Kur'anı Kerim okunamayacağını söylüyor. Cuma gününde ve mübarek günlerde adetliyken okunabilecek dualar konusunda ise bir sınırlama yok.

Diyanet işleri başkanı kim tarafından atanır?

Din İşleri Yüksek Kurulu kendi üyeleri arasından gizli oyla ve üye tam sayısının salt çoğunluğuyla bir başkan ve bir başkan vekili seçer. Kurul, üye tam sayısının; salt çoğunluğu ile toplanır ve salt çoğunluğu ile karar alır.