Civciv cinsleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Civciv cinsleri nelerdir?
  2. En verimli tavuk hangisi?
  3. Tavuğumun cinsi ne?
  4. En cok yumurtlayan tavuk hangisi?
  5. Sarı Tavuk ne renk yumurtlar?
  6. Hangi tavuk kırmızı yumurtlar?
  7. Gri civciv hangi cins?
  8. Beyaz civciv hangi cins?

Civciv cinsleri nelerdir?

  • Toptan Civciv Satışı Faliyet gösterdiğimiz civciv üretimi ve toptan civciv satışı konularında müşterilerimize kaliteli hizmeti ve güveni bir arada sunmanın gururunu yaşıyoruz. ...
  • Lohman Brown Civciv.
  • Atax Civciv.
  • Australorp Civciv.
  • Sussex Civciv.
  • Sasso Civciv.
  • Ligorin Civciv.
  • Pleymut Civciv.
Daha fazla öğe...

En verimli tavuk hangisi?

1-Ligorin Tavukları: Dünya üzerinde en önemli tavuk türlerinden biridir. Bu hayvanın yumurta verimi oldukça yüksektir. Ortalama yıllık 300 adet yumurta verebilen bu tavuğun, zaman zaman verdiği yumurta sayısı 340 kadar çıktığı görülmüştür. Günümüzde yumurta verimi en yüksek olarak bilinir.

Tavuğumun cinsi ne?

Orman Tavuğu Tavuk/Cins

En cok yumurtlayan tavuk hangisi?

Ligorin Tavukları: Dünyada en çok yaygın olan türdür. İtalya kökenli bir tavuk çeşididir. En fazla yumurta yapan türler arasında yer almaktadır.

Sarı Tavuk ne renk yumurtlar?

Dolayısıyla bu yeşilliklerle beslenen tavukların da yumurtalarının sarıları turuncuya yakın koyu renklidir. Mısır ağırlıklı tanelerle beslenen tavukların yumurta sarıları daha koyu sarı, Buğday ağırlılklı tanelerle beslenen tavukların yumurtaları ise daha açık sarı oluyor.

Hangi tavuk kırmızı yumurtlar?

Tüyleri kırmızı, sarı veya kahverengi olup, kulak lopları da kırmızı olan Avusturalyalı Orpington tavukları kahverengi yumurtalar üretirler.

Gri civciv hangi cins?

Australorp Avustralya orijinli bir tavuk cinsidir. Özellikle yumurta üretimi amaçlı geliştirilmiştir. 1920'lerde dünya çapında popülarite kazanan bu cins, yumurta üretiminde pek çok rekor kırınca Batı dünyasında tanınmaya başlamıştır.

Beyaz civciv hangi cins?

Ligorin Civciv Ligorin diğer bir adıyla Leghorn olarak bilinen tavuk ırkı beyaz yumurta üretimi için tercih edilen ve en çok bilinen bir yumurta üretim ırkıdır. Yumurta ırkları arasında en fazla verim alabileceginiz bir türdür.