Lavabo pompası yerine ne kullanılır?

İçindekiler:

  1. Lavabo pompası yerine ne kullanılır?
  2. Lavabo tıkanıklığını ne açar?
  3. Lavaboyu en iyi ne açar?
  4. Tıkanan banyo lavabosu nasıl açılır?
  5. Tıkanmış dirsek nasıl açılır?
  6. Pimaş tıkanıklığı nasıl açılır?

Lavabo pompası yerine ne kullanılır?

Tıkalı bir lavaboya karşı en doğal çözüm ise karbonat. Nasıl uygulayacağımıza gelirsek; Tıkanmış olan gidere, yarım bardak karbonat ve yarım bardak sirke döküp 15 dakika bekletin. Daha sonra sıcak su dolu bir çaydanlığı gidere boşaltın. Lavaboyu açmak işte bu kadar kolay.

Lavabo tıkanıklığını ne açar?

Tıkalı bir lavaboyu açmak için en doğal çözüm ise karbonat. Nasıl uygulayacağımıza gelirsek; Tıkanan gidere, 1/2 bardak karbonat ve 1/2 bardak sirke döküp 15 dk. bekletin. Bu işlemden sonra sıcak su dolu herhangi bir kabı gidere boşaltın. Lavaboyu açmak işte bu kadar kolay bi işlemdir.

Lavaboyu en iyi ne açar?

Tıkalı bir lavaboyu açmak için en doğal çözüm ise karbonat. Nasıl uygulayacağımıza gelirsek; Tıkanan gidere, 1/2 bardak karbonat ve 1/2 bardak sirke döküp 15 dk. bekletin. Bu işlemden sonra sıcak su dolu herhangi bir kabı gidere boşaltın.

Tıkanan banyo lavabosu nasıl açılır?

Bunun için ilk olarak karbonat ve sirke karıştırılır ve lavabonun gider bölümüne dökülür. Yarım saat bekledikten sonra tuzlu sıcak su, lavaboya dökülür. Suyun kaynamış olması gerekir. 1 ya da 2 saat bekledikten sonra lavaboya soğuk su dökerek boruların açılıp açılmadığını kontrol edebilirsiniz.

Tıkanmış dirsek nasıl açılır?

Sirke ve karbonatla gider açmak oldukça basit bir yöntemdir. Öncelikle tıkanmış olan gidere yarım bağırdak sirke ve yarım bardak karbonat dökün. Ardından 15 dakika kadar bekleyin. Daha önceden hazırladığınız kaynar suyu gidere dökün....Sirke ve Karbonat
  1. Yarım bardak sirke.
  2. Yarım bardak karbonat.
  3. Yarım çaydanlık sıcak su.

Pimaş tıkanıklığı nasıl açılır?

Doğal yollarla pimaş tıkanıklığı açmak isteyenler sirke ve karbonat ikilisini kullanabilirler. Bunun için yapmanız gereken sirke ve karbonatı karıştırıp gidere dökmektir. Yaklaşık yarım saat kadar bekledikten sonra bolca su dökün.