Müslüm Gürses'i kim canlandırdı?

İçindekiler:

  1. Müslüm Gürses'i kim canlandırdı?
  2. Müslüm Gursesin cocugu var mı?
  3. Yetenek Sizsiniz Türkiye Şahin Kendirci nereli?
  4. Muhterem Nur Müslüm Gürses ne zaman tanıştı?
  5. Müslüm Gürsese neden BABA denir?
  6. Müslüm Gürses Türk mü?

Müslüm Gürses'i kim canlandırdı?

MÜSLÜM OYUNCULARI Gürses'in çocukluğunu Şahin Kendirci'nin canlandırdığı yapımda, Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Turgut Tuncalp ve Caner Kurtaran da rol aldı. 'Müslüm' filminde Müslüm Gürses'in çocukluğunu O Ses Türkiye ile tanınan Şahin Kendirci canlandırdı.

Müslüm Gursesin cocugu var mı?

Gürses'in bir kızı olduğu iddiası magazin gündemine yerleşti. ... İddiaların gerçek olmadığını söyleyen Şahin, 'Müslüm Gürses'in çocukları ve başkaca mirasçıları olduğu yönündeki iddiaların hiçbir dayanağı yoktur, dedikodudur. Gürses'in vefatı üzerine tüm mirası, tek yasal mirasçısı merhum Muhterem Nur'a kalmıştır.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Şahin Kendirci nereli?

Adana, Türkiye Şahin Kendirci/Doğum yeri

Muhterem Nur Müslüm Gürses ne zaman tanıştı?

Dansözlük yaptı, gazinolarda şarkı söyledi, tekrardan sinemaya döndü ve 2002'ye kadar sinemada yer aldı. 1982 yılının Mayıs ayından, arabesk müziğin 'baba'sı olan Müslüm Gürses'le tanıştı ve hayatına yeni bir yön çizdi. Müslüm Gürses'le olan aşkı ilerleyen zamanlarda filmlere konu oldu.

Müslüm Gürsese neden BABA denir?

Mustafa Uslu, Gürses'in babasının gerçekten çok kötü biri olduğunu söyleyerek, "Müslüm Gürses'in babası küçük kardeşi Ahmet'i annesine, Müslüm'ü ise kendisine benzetirmiş. Bu da onu çok rahatsız edermiş. ... Bana baba diyorlar.

Müslüm Gürses Türk mü?

Fıstıközü, Halfeti, Şanlıurfa doğumlu sanatçı, tarihinde İstanbul'da vefat etmiştir. Türk arabesk ve halk müziği sanatçısı. Müzik dünyasında “Müslüm Baba” olarak tanınır.