Avusturya'dan Edirne'ye arabalı tren seferleri kaç euro?

İçindekiler:

  1. Avusturya'dan Edirne'ye arabalı tren seferleri kaç euro?
  2. Istanbuldan hangi ülkelere tren var?
  3. İstanbul'dan Edirne'ye tren var mı?
  4. Optima Express hangi ülkenin?
  5. Istanbul Budapeşte tren kaç saat?
  6. Anahat trenleri açıldı mı?

Avusturya'dan Edirne'ye arabalı tren seferleri kaç euro?

Ancak düzenli olarak seferlerin gerçekleştiğini söylemek mümkündür. Ocak ve şubat aylarında ise Avusturya'dan Edirne'ye arabalı tren seferleri indirimli biletler üzerinden satışa sunulmaktadır. Buna göre bilet fiyatları kişi başı 149 Euro olarak belirlenmiş durumda.

Istanbuldan hangi ülkelere tren var?

Türkiye ile çevresindeki 4 ülke (İran, Romanya, Bulgaristan ve Avusturya) arasında 5 uluslararası tren servisi çalışmakta. 2017'de İstanbul-Belgrad treni de hizmete başladı.

İstanbul'dan Edirne'ye tren var mı?

Bu trenler İstanbul > Edirne > İstanbul arasında her gün işlerler. Halkalı > Çerkezköy > Kapıkule, Kapıkule > Çerkezköy > Halkalı ve Çerkezköy > Halkalı, Halkalı > Çerkezköy güzergahlarında hizmet vermektedir.

Optima Express hangi ülkenin?

Edirne ile Avusturya'nın Villach kenti arasındaki arabalı tren seferlerini merkezi Münih'te bulunan Optima Express şirketi gerçekleştiriyor.

Istanbul Budapeşte tren kaç saat?

Yolculuk süresi 15 saattir. Tren biletleri 29 EUR'dan başlıyor. Gece treni rahattır ve önerilen seyahat şeklidir. 39 EUR'dan başlayan bilet fiyatları ile kompartıman başına 4 veya 6 kişilik kuşetler sunmaktadır.

Anahat trenleri açıldı mı?

Anahat Trenleri. KORONAVİRÜS SALGINIYLA MÜCADELE ETME KAPSAMINDA TARİHİNDEN İTİBAREN SEFERLERİNE ARA VERİLEN ANAHAT TRENLERİ KADEMELİ NORMALLEŞME SÜRECİNE GEÇİLME KARARI ÇERÇEVESİNDE 12 TEMMUZ'DAN SONRA İLK ETAPTA 12 HAT'TA OLMAK ÜZERE İŞLETİLMEYE BAŞLANACAK.