Motorlu Taşıtlar Vergisini iş bankası kaç taksit yapıyor?

İçindekiler:

  1. Motorlu Taşıtlar Vergisini iş bankası kaç taksit yapıyor?
  2. Aracımın MTV vergisi ne kadar?
  3. Iş Cepten Mtv ödeme Nasıl Yapılır?
  4. Axess ile MTV Ödeme kaç taksit?
  5. İşCep ten MTV nasıl ödenir?

Motorlu Taşıtlar Vergisini iş bankası kaç taksit yapıyor?

İş Bankası Ticari Kredi Kart'ınızla Maximum Mobil ve Maximum İşyerim uygulamaları üstünden ya da gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile gerçekleştirileceğiniz 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 3 taksit, İşCep ve İnternet Şubesi'nden yapacağınız 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinde ise 2 taksit fırsatı!

Aracımın MTV vergisi ne kadar?

1- Otomobil Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Hesaplama
Motor Silindir Hacmi (cm³)Araç Değeri (KDV Hâriç)16 ve yukarı yaş
13 cm³'e kadar99.000 TL üzeri258 TL
16 cm³'e kadar141.600 TL'ye kadar387 TL
16 cm³'e kadar141.600 TL üzeri422 TL
18 cm³'e kadar141.600 TL'ye kadar594 TL
16 satır daha

Iş Cepten Mtv ödeme Nasıl Yapılır?

İşCep ile MTV Ödemesi Sol üstteki menüyü açın ve “Ödemeler” sekmesine tıklayın. Ekranda beliren seçenekler arasından “MTV Ödeme” seçeneğine tıklayın. “Araç Bilgisi” bölümünde “Kendime Ait Bir Araç” ya da “Başkasına Ait Bir Araç” seçeneklerinden uygun olanı seçin. İlgili kutucuğa TC kimlik numaranızı girin.

Axess ile MTV Ödeme kaç taksit?

Bank'O Card Axess kartlar 2 taksit kampanyasından sadece www.gib.gov.tr üzerinden yapacakları ödemelerde faydalanabilir. 01 Temmuz - 31 Temmuz 2018 tarihleri gib.com.tr veya Akbank kanalları üzerinden yapılacak olan Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemeleri ücretsiz olarak 2 taksite bölünecektir.

İşCep ten MTV nasıl ödenir?

İşCep ile MTV Ödemesi Sol üstteki menüyü açın ve “Ödemeler” sekmesine tıklayın. Ekranda beliren seçenekler arasından “MTV Ödeme” seçeneğine tıklayın. “Araç Bilgisi” bölümünde “Kendime Ait Bir Araç” ya da “Başkasına Ait Bir Araç” seçeneklerinden uygun olanı seçin.