Burun kontürü nasıl?

İçindekiler:

  1. Burun kontürü nasıl?
  2. Kemerli burun kontürü nasıl yapılır?
  3. Burun kontürü ne işe yarar?
  4. Makyaj kontürü ne işe yarar?
  5. Kontür paleti renkleri ne işe yarar?

Burun kontürü nasıl?

BURNUNUZUN İNCE GÖRÜNMESİNİ SAĞLAYIN Burnunuzun kenarından koyu renkli bir fondöten veya kapatıcı ile iki çizgi çekin. Kaş kemiğinden başlayarak burnun sonuna kadar gidilmesi gerekir. Kontür çizgilerini çekmek için açılı bir göz fırçası kullanın. Burnunuzu şekillendirmek için kullanabileceğiniz birkaç farklı ürün var.

Kemerli burun kontürü nasıl yapılır?

Kemerli Burun Kontürü Nasıl Yapılır?
  1. Burnun kemer bölgesini gölgelendirmelisin. ...
  2. Aydınlatıcıyı ise kemerin başladığı noktaya uygulamalısın. ...
  3. Eğer kemer sebebiyle burnunun ucu hafif öne eğikse, düşük kısımdan yukarıya, koyudan açığa doğru ilerleyen kontür makyajı yapabilirsin.

Burun kontürü ne işe yarar?

Kontür makyaj malzemeleri ile gölge ve ışık oyunlarını kullanarak burnumuzu daha küçük gösterebilir, elmacık kemiklerimizi vurgulayabilir, kaşlarımızı belirginleştirip, bakışlarımızı derinleştirebiliriz.

Makyaj kontürü ne işe yarar?

Kontür, aydınlatıcı olarak da bilinen highlighter ve kapatıcı olarak da bilinen bronzer/concealer ile yapılan bir makyaj hilesidir. Yüzün belirli kısımlarını aydınlatıp, belirli kısımlarını ise gölgelendirerek yüz hatlarını belirginleştirme, küçültme, öne çıkarma ya da geri plana itme işlemine yüz kontürleme denir.

Kontür paleti renkleri ne işe yarar?

Yeşil ve sarı renk, genellikle kızarıklıklar ve kırmızı lekeleri nötrlemek için kullanılır. Turuncu ve şeftali, maviyi; pembe, kahverengiyi ve mor, sarılıkları gidermek amacıyla kullanılabilir.