Privacy kadın parfüm nasıl kokuyor?

İçindekiler:

  1. Privacy kadın parfüm nasıl kokuyor?
  2. Hangi kadın parfümü güzel?
  3. Privacy kadın parfüm kalıcı mı?
  4. Bellissima parfüm kokusu nasıl?
  5. Privacy parfüm Nedir?
  6. Privacy parfüm ne malı?
  7. Slazenger parfüm kalıcı mı?
  8. Bellissima Parfüm kimin?
  9. Privacy parfüm kim üretiyor?
  10. Privacy ne markası?
  11. Privacy Türk malı mı?
  12. Slazenger parfüm nerenin malı?
  13. Slazenger Gold parfüm kokusu nasıl?

Privacy kadın parfüm nasıl kokuyor?

Tüm ürünlerimiz orjinaldir. Üst notalar; çiçek, ylang ylang ve mandalina, orta notalar; gül, yasemin, mimoza ve meyve kokuları, alt notalar ise sandal ağacı, musk, iris ve amber esansları içermektedir.

Hangi kadın parfümü güzel?

Kokusuyla Hafızalara Kazınan En Popüler 15 Kadın Parfümü
  • Burberry – Burberry Classic. ...
  • Christian Dior – Hypnotic Poison. ...
  • 3. Paco Rabanne – Lady Million. ...
  • Chanel – Chance. ...
  • Dolce & Gabbana – Light Blue Eau de Toilette. ...
  • Guerlain – Mon Guerlain. ...
  • 7. Lancôme – La Vie est Belle. ...
  • 8. Viktor & Rolf – Flowerbomb.
Daha fazla öğe...•Hicri 24 C.evvel 1441

Privacy kadın parfüm kalıcı mı?

Evyap'ın ürettiği beyaz ambalaja sahip olan parfümü. Temiz ve ferah bir kokusu var. Kalıcılığı orta. ... Let's party olan daha şekerli, tatlı bir koku ve daha az kalıcı olmakla birlikte, klasik olanı daha kadınsıdır ve kalıcılığı dört saat civarında seyreder.

Bellissima parfüm kokusu nasıl?

Bellissima bayan parfüm, notalarında bergamot, limon, ylang-ylang, gül, yasemin, vetiver, sandal ağacı ve misk bulundurur. Ferah turunçgil aroması ile açılan koku, yoğun esintisi ile zihinlerde iz bırakır. ... Ürün, gün boyu kalıcı koku ve etkileyici bir esinti vadeder.

Privacy parfüm Nedir?

aromel kozmetiğin şubat 2003' te çıkarttığı güzel bir edt. genzimi yakan, ama yine de hoş sayılabilecek aromel parfümü. bayan ve erkek için deodorant ve parfümleri mevcut olan markadır. ...

Privacy parfüm ne malı?

Privacy, 1976 yılında kurulan Aromel Kozmetik San. ve Tic. A.Ş. bünyesindeki parfüm markasıdır. Aromel Kozmetik 2006 yılında Türkiye'nin en büyük kozmetik üreticilerinden Evyap A.Ş bünyesine katılarak, Evyap A.Ş.

Slazenger parfüm kalıcı mı?

kokusu hugo boss parfümlerine benzetilen kalıcı ve ferah parfüm. ... fiyat-performans olarak hakkını veren deodorant-parfümlerden biri.

Bellissima Parfüm kimin?

Aromel Kozmetik tarafından 1980 yılından beri üretilen Bellissima parfüm piyasaya çıktığı günden bu yana Türkiye'nin en çok tercih edilen parfüm markaları arasında yer alıyor.

Privacy parfüm kim üretiyor?

Privacy, Bellisima ve Capitol gibi parfümlerin üreticisi Aromel firması da atılımları ile dikkat çekiyor. Global marka olmayı hedefleyen firma, bu sene 29 yeni ürün çıkaracak.

Privacy ne markası?

Privacy, 1976 yılında kurulan Aromel Kozmetik San. ve Tic. A.Ş. bünyesindeki parfüm markasıdır. Aromel Kozmetik 2006 yılında Türkiye'nin en büyük kozmetik üreticilerinden Evyap A.Ş bünyesine katılarak, Evyap A.Ş.

Privacy Türk malı mı?

Privacy, 1976 yılında kurulan Aromel Kozmetik San. ve Tic. ... Aromel Kozmetik 2006 yılında Türkiye'nin en büyük kozmetik üreticilerinden Evyap A.Ş bünyesine katılarak, Evyap A.Ş. çatısı altında kendi varlığını sürdürmektedir.

Slazenger parfüm nerenin malı?

Slazenger, Birleşik Krallık merkezli spor malzemeleri üreticisi. Genel olarak golf, hokey, kriket ve tenis malzemeleri üretmektedir. 1881'de Ralph ve Albert Slazenger kardeşler tarafından kurulan şirket, Şubat 2004'te Sports Direct tarafından satın alındı.

Slazenger Gold parfüm kokusu nasıl?

Slazenger Gold ActiveSport, erkeğin şıklığını tamamlayan son dokunuş... Sportif, modern ve başarılı erkeğin yeni kokusu... İhtişamın, lüksün ve gücün olağanüstü karışımı... Parfüme çekici ve maskülen bir karakter katan odunsu ve fougere notalar, Akdeniz'in mandalina özleri ve Haiti'nin vetiveri ile zenginleşiyor.