Isabey şarap nerede?

İçindekiler:

  1. Isabey şarap nerede?
  2. Isa Bey bağ evi nasıl gidilir?
  3. Isabey şarap kimin?
  4. Isabey şarabı nasıl?
  5. Isabey kırmızı şarap nasıl?
  6. Öküzgözü şarap kaç para?

Isabey şarap nerede?

İzmir'in bereketli Menderes topraklarında, Sauvignon Blanc bağları içindeki İsabey Bağları Restaurant, misafirlerine 350 yıllık Büyük Çınar'ın gölgesinde eşsiz bir şarap ve yemek deneyimi yaşatıyor.

Isa Bey bağ evi nasıl gidilir?

İzmir şehrinde İsabey Bağ Evi konumuna en yakın duraklar ile Otobüs hatları
  1. 152. Gazi̇emi̇r - Konak.
  2. 200. Mavi̇şehi̇r Akt. - Havali̇manı
  3. 202. Cumhuri̇yet Meydanı - Havali̇manı
  4. 204. Bornova Metro - Havali̇manı
  5. 353. Gazi̇emi̇r - Tınaztepe.

Isabey şarap kimin?

Bugün bağlarının toplam alanı 160 hektara ulaşan ve içerisinde birinci sınıf bir mekan olan İsabey Restoranı da bulunan bağlar artık Güner Ailesi'nin üçüncü nesli tarafından işletilmektedir.

Isabey şarabı nasıl?

Sevilen'in İsabey Bağları'ndan hasat edilen Sevilen İsabey Sauvignon Blanc üzümlerinden üretilen şarap, açık limon sarısı renge sahip. Başlangıçtan bitişine kadar tazeliğini hissettiren şarap, burunda engin tropikal ve dolgun armut aromalarının kokusunun yanı sıra damakta büyük ölçüde kuş konmaz tadı bırakıyor.

Isabey kırmızı şarap nasıl?

Canlı ve parlak bordo görünümlü… İlk burunda biraz kapalı ve hafif yeşil çağrışımları gerilerden kırmızı orman meyveleri izliyor… Damak burunla uyumlu karabiber, meyan kökü, yaban mersini dokunuşlarının oldukça yumuşak tanenlere dengeleyici asite sahip kırmızı sofra şarabı

Öküzgözü şarap kaç para?

Kavaklıdere Prestige Boğazkere Kırmızı Şarap Fiyatı 75'lik: 115 TL. LAL Roze Şarap Kavaklıdere 75'lik Fiyatı: 50 TL. 75'lik Kavaklıdere Penodre Kırmızı Şarap Fiyatı: 146 TL. 75'lik Kavaklıdere Öküzgözü Kırmızı Şarap Fiyatları: 50 TL.