Actera Group şirketleri kimin?

İçindekiler:

  1. Actera Group şirketleri kimin?
  2. Ishak antika kimdir?
  3. Hüsnü Okvuran kimdir?
  4. Mehmet Murat Çavuşoğlu Kimdir?

Actera Group şirketleri kimin?

Actera'nın tepe yöneticisi İsak Antika adında bir Yahudidir. Actera fonlarının yatırımcıları, Kuzey Amerika, Avrupa, Uzakdoğu ve Ortadoğu merkezli emeklilik fonları, kalkınma bankaları ve devlet yatırım kurumları da dahil olmak üzere, dünyanın önde gelen kurumsal yabancı yatırımcılardır.

Ishak antika kimdir?

İsak Antika, Actera'dan önce önde gelen İstanbul merkezli kurumsal finans ve şirket birleşmeleri danışmanlık firmalarından ve Merrill Lynch'in Türkiye'deki stratejik ortağı olan, Antika Partners'ı kurmuş ve Yönetici Ortak olarak görev yapmıştır.

Hüsnü Okvuran kimdir?

Hüsnü Okvuran Actera Group'ta Partner olarak görev yapmaktadır. Hüsnü Okvuran Actera'dan önce Deutsche Bank'de Türkiye'deki Yatırım Bankacılığı ve Doğu-Orta Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'daki Finansal Kurumlar Yatırım Bankacılığında Yönetici Direktör olarak görev yapmıştır.

Mehmet Murat Çavuşoğlu Kimdir?

Murat Çavuşoğlu,Actera'dan önce Türkiye, Güneydoğu Avrupa ve Kafkaslar'da yatırım yapan ve Soros Fon Yönetimi tarafından kurulmuş olan, Southeast Europe Equity Fund'da (SEEF) Yönetici Ortak ve Yatırım Komitesi Üyesi olarak görev yapmıştır.