PUBG yeni sürüm nasıl güncellenir?

İçindekiler:

  1. PUBG yeni sürüm nasıl güncellenir?
  2. PUBG yeni güncelleme kaç mb?
  3. PUBG Mobile oyun içi Güncelleme Nasıl Yapılır?
  4. PUBG yeni güncelleme ne zaman 14?
  5. PUBG Mobile 16 güncellemesi ne zaman?
  6. 15 güncellemesi ne zaman gelecek?
  7. PUBG Mobile 13 güncellemesi kaç MB?
  8. PUBG neden güncellenmiyor?
  9. PUBG Mobile neden güncelleme gelmiyor?
  10. PUBG Mobile Vikendi geri gelecek mı?
  11. PUBG Mobile 15 guncellemesi ne zaman gelecek?
  12. PUBG Mobile güncellemesi kaç gb?
  13. PUBG Mobile 15 güncellemesi kaç MB?

PUBG yeni sürüm nasıl güncellenir?

PUBG Mobile Nasıl Güncellenir – Android
  1. Öncelikle Play Store'a gidin.
  2. Ardından uygulamalarınızın ardından PUBG Mobile'ı bulun. ...
  3. Bulduktan sonra PUBG Mobile simgesine tıklayarak oyun sayfaya girin.
  4. Ekranda bulunan 'Güncelle' butonuna basarak güncelleştirme işlemini başlatın.

PUBG yeni güncelleme kaç mb?

Android için PUBG Mobil Kaç MB sorusunun yanıtı 674 MB olarak aktarılabilir. İOS kullanıcıları ise App Store üzerinden işlem yapacaktır. 892 MB olarak İOS tabanlı cihazlarınıza oyunu indirebilirsiniz.

PUBG Mobile oyun içi Güncelleme Nasıl Yapılır?

PUBG Mobile güncelleme nasıl yapılır? Oyun açılınca otomatik olarak güncellemeler kontrol edilmekte ve gelen bir güncelleme varsa sizlere gösterilir. Gelen güncellemeler gösterildiği zaman “Güncelle” seçeneğini seçiniz. Eğer “İptal” seçeneğini seçerseniz güncelleme yapılmayacak ve oyundan çıkacaktır.

PUBG yeni güncelleme ne zaman 14?

PUBG Mobile'ın merakla beklenen yeni sezonunun müjdeleyicisi 1.4 Güncellemesi, 11 Mayıs'ta global olarak yayınlandı. Birden fazla modun oyuna ekleneceği yeni güncelleme ile beraber oyun deneyimini daha dengeli hale getirmek için iyileştirmeler de yapılacak.

PUBG Mobile 16 güncellemesi ne zaman?

PUBG Mobile için yeni bir güncelleme dönemine merhaba demeye hazırlanıyoruz. 1.6 Güncellemesi'ne hazırlanan oyun için güncelleme tarihi de belli oldu. Oyunun resmi sosyal medya hesaplarından verilenbilgiye göre yeni güncelleme 14 Eylül'de oyuna eklenecek.

15 güncellemesi ne zaman gelecek?

Bu kadar insanın başvurmasından dolayı herkesin 20. sezona olan beklentisi arttı. Bu yüzden birçok insan yeni sezonla birlikte tekrardan oyuna dönecek gibi duruyor. 1.5 güncellemesi açıklanan bilgilere göre 6 Temmuz tarihinde gelecek. Güncellemeyle birlikte oyuna yeni silah skinleri ve yeni bir harita eklenecek.

PUBG Mobile 13 güncellemesi kaç MB?

Yayınlanan güncelleme, yaklaşık 440 MB'lık bir alan kaplıyor.

PUBG neden güncellenmiyor?

PUBG Mobile Güncelleme Yapmıyor Hatası Güncelleme sorunları arasında en çok karşılaşılan durum internet bağlantınızın kesilmesi. Eğer indirmeyi yaparken internetiniz kesilirse indirme tamamlanamayacağı için yarım kalacak ve hata verecek. Dolayısıyla daha sonradan oyuna girdiğinizde de güncelleme yapmanızı isteyecek.

PUBG Mobile neden güncelleme gelmiyor?

PUBG Mobile Güncelleme Yapmıyor Hatası Güncelleme sorunları arasında en çok karşılaşılan durum internet bağlantınızın kesilmesi. Eğer indirmeyi yaparken internetiniz kesilirse indirme tamamlanamayacağı için yarım kalacak ve hata verecek. Dolayısıyla daha sonradan oyuna girdiğinizde de güncelleme yapmanızı isteyecek.

PUBG Mobile Vikendi geri gelecek mı?

Özlediniz mi? PUBG'nin Vikendi haritası yeni Karain ile yer değiştirerek aramızdan ayrılmıştı. 64 kişilik oyuncu kapasitesi ile yeni kardeşlerine göre oldukça küçük olan bu harita, yoğun bir düzenleme işleminin ardından tekrar aramıza katılıyor. Yenilenen Vikendi Perşembe günü test sunucularına eklenmiş olacak.

PUBG Mobile 15 guncellemesi ne zaman gelecek?

Bu yüzden birçok insan yeni sezonla birlikte tekrardan oyuna dönecek gibi duruyor. 1.5 güncellemesi açıklanan bilgilere göre 6 Temmuz tarihinde gelecek. Güncellemeyle birlikte oyuna yeni silah skinleri ve yeni bir harita eklenecek.

PUBG Mobile güncellemesi kaç gb?

Güncellemeyle birlikte en dikkat çeken gelişmeler ise Erangel 2.0 haritası ve anti-hile yazılımı oldu. Mobil oyun dünyasının öne çıkan oyunlarından olan PUBG Mobile tarihinin en büyük güncellemesini aldı. PUBG Mobile 1.0 güncellemesi; Android cihazlar için yaklaşık 1.8 GB, iOS için ise 2.17 GB boyutunda olacak.

PUBG Mobile 15 güncellemesi kaç MB?

Oyunun önceki güncellemelerine bakıldığında, yaklaşan 1.5 güncellemesinin Android cihazlar için 600 MB civarında olması beklenirken, iOS güncellemesinin ise 1.5GB civarında olması bekleniyor.