Serkan Tütüncü Kimdir?

İçindekiler:

  1. Serkan Tütüncü Kimdir?
  2. Serkay Tütüncü kaç yaşında boyu?
  3. Serkay Tütüncü kaç yaşında?
  4. Serkay boyu kaç cm?
  5. Serkay In Burcu Ne?
  6. Serkay Tütüncü hangi okullarda okudu?
  7. Serkay Tütüncü Survivor hakkında ne konuştu?
  8. Serkay Tütüncü hangi liseden mezun?

Serkan Tütüncü Kimdir?

tarihinde İzmir Tire'de dünyaya gelen Serkay Tütüncü Eğitimini Ege Üniversitesi'nde tamamladı. İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor takımlarında forma giydi. Serkay Tütüncü, Survivor'ın 2016 sezonunda Gönüllüler ekibine dahil oldu.

Serkay Tütüncü kaç yaşında boyu?

kategoriler Oyuncu Biyografileri. Serkay Tütüncü, tarihinde İzmir'de doğmuştur. Türk dizi oyuncusudur. Boyu: 1.78 m.

Serkay Tütüncü kaç yaşında?

1991 doğumlu olan Serkay Tütüncü, 2021 yılı itibariyle 30 yaşındadır ve bekardır. Serkay Tütüncü 1.78 cm boyunda, 76 kilo ve kova burcudur. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @serkaytutuncu, Twitter'da @SerkayTutuncu23 kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Serkay boyu kaç cm?

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Volkan karakterine hayat veren Serkay Tütüncü, 1,78 metre boyunda, 76 kilo ve Kova burcudur.

Serkay In Burcu Ne?

Ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Volkan karakterine ve sonrasında Bay Yanlış dizisinde Ozan karakterine hayat verdi. Oyuncu şimdi ise FOX TV ekranlarında yayınlanacak Masumiyet dizinde İlker karakterini canlandıracak. Serkay Tütüncü, 1,78 metre boyunda, 76 kilo ve Kova burcudur.

Serkay Tütüncü hangi okullarda okudu?

Ege Üniversitesi Serkay Tütüncü/Eğitim

Serkay Tütüncü Survivor hakkında ne konuştu?

2016 yılında katıldığı ve finale kaldığı Survivor yarışmasıyla ünlenen Serkay Tütüncü, muhabirlerin "Survivor izlemeye vakit kalıyor mu?" sorusuna, "Gitmeden önce de gittikten sonra da izlemedim" cevabını verdi. "All Star'a katılma ihtimaliniz var mı?" sorusunu ise "İhtimali bile yok.

Serkay Tütüncü hangi liseden mezun?

Masumiyet'in İlker'i Serkay Tütüncü, tarihinde İzmir'de doğdu. Eğitimini Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu bölümünden mezun olarak tamamladı.