İstanbul Modern de neler var?

İçindekiler:

  1. İstanbul Modern de neler var?
  2. İstanbul Modern e giriş ne kadar?
  3. İstanbul Modern kaç metrekare?
  4. İstanbul Modern binasını kim yaptı?
  5. Istanbul Modern hangi gün kapalı?
  6. İstanbul Modern taşındı mı?
  7. İstanbul Modern ne zaman kuruldu?

İstanbul Modern de neler var?

Süreli ve sürekli sergi salonları, fotoğraf galerileri ve eğitim programları ile İstanbul Modern, aynı zamanda İstanbul müzeleri arasında en çok ziyaret edilenlerden birisi konumunda. İstanbul Modern'de ayrıca ziyaretçiler için kütüphane, sinema, cafe ve bir de mağaza bulunuyor.

İstanbul Modern e giriş ne kadar?

İstanbul Modern Sanat Müzesi Giriş Ücreti Yurtiçinden gelen ziyaretçiler için kişi başı ödenmesi gereken ücret 37 TL'dir. 10 kişi ve üzeri grup halindeki girişler ise kişi başı 30 TL olarak belirlenmiş. Emekli, öğrenci, öğretmen ve 65 yaş üzerindeki kişiler için indirimli bilet fiyatı 21 TL'dir.

İstanbul Modern kaç metrekare?

İstanbul Boğazı'nın kıyısındaki Karaköy'de 8.000 metrekarelik bir alana kurulan ve 14 yıl boyunca faaliyetlerini bu binada sürdüren İstanbul Modern, yeni binası tamamlanana kadar, Mayıs 2018 itibariyle 3 yıl boyunca Beyoğlu'ndaki geçici mekânında ziyaretçilerini ağırlamaktadır.

İstanbul Modern binasını kim yaptı?

İstanbul Modern Sanat Müzesi veya kısaca İstanbul Modern, Türkiye'nin ilk modern sanat müzesidir. Eczacıbaşı ailesinin öncülüğünde, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından kurulan müze, 11 Aralık 2004'te ziyarete açıldı.

Istanbul Modern hangi gün kapalı?

Covid-19 için alınan önlemler kapsamında İstanbul Modern Kütüphane kapalıdır. İstanbul Modern Kütüphane, müzenin açık olduğu gün ve saatlerde açıktır. Pazartesileri, 1 Ocak günü ve dini bayramların ilk günlerinde kapalıdır.

İstanbul Modern taşındı mı?

14 yıldır koleksiyon ve süreli sergi salonları, fotoğraf galerisi, eğitim ve sosyal programları, kütüphane, sinema, kafe ve mağazasıyla Karaköy'deki 4 numaralı Antrepo'da faaliyetlerini sürdüren İstanbul Modern, geçici olarak Beyoğlu'na taşındı.

İstanbul Modern ne zaman kuruldu?

2003 İstanbul Modern Sanat Müzesi/Kuruluş tarihi