Yeni Karamürsel ne demek?

İçindekiler:

  1. Yeni Karamürsel ne demek?
  2. Konak YKM hangi markalar var?
  3. Yeni Karamürsel mağazalarının sahibi kim?
  4. Karamürsel'in özellikleri nelerdir?
  5. Yalova karamursel nereye bagli?
  6. Izmir YKM nerede var?
  7. Ykmnin sahibi kim?
  8. Boyner mağaza sahibi kim?
  9. YKM kapandı mi?

Yeni Karamürsel ne demek?

YKM, 1950 yılında faaliyete başlamış, köklü bir Türk mağazacılık markasıdır. YKM bu mağazalarda; giyim, ayakkabı, çanta, iç giyim, küçük ev aletleri, dekorasyon ürünleri, kozmetik, kişisel bakım ürünleri gibi hemen her ihtiyacı karşılayabilecek kapsamlı bir hizmet sunmuştur.

Konak YKM hangi markalar var?

YKM Mağazaları - İzmir
  • FLO.
  • Boyner.
  • LC Waikiki.
  • DeFacto.
  • ZARA.
  • Çetinkaya.
  • Penti.
  • Bershka.
Daha fazla öğe...

Yeni Karamürsel mağazalarının sahibi kim?

Boyner Mağazacılık çoğunluk hissesine sahip olduğu YKM'nin geri kalan yüzde 37'lik hissesini 100 milyon TL'ye satın aldı. Böylece Boyner YKM'nin şirket ve marka olarak tamamına sahip oldu. Boyner daha önce YKM'nin yüzde 63'ünü 190 milyon TL'ye satın almıştı. YKM'nin tamamı 290 milyon TL'ye Boyner'e satılmış oldu.

Karamürsel'in özellikleri nelerdir?

Karamürsel, Kocaeli'ne bağlı bir şirin bir ilçemizdir. Gölcük ileYalova arasında yer alan Karamürsel, Kocaeli Körfezi'nin güneyinde kalır. Sahil şeridi, balık lokantaları, kiraz, erik, şeftali, armut, incir gibi ağaçların yer aldığı meyve bahçeleri ve zeytinciliğiyle bilinir.

Yalova karamursel nereye bagli?

Karamürsel Kocaeli'ne bağlı bir ilçedir. Kocaeli körfezinin güneyinde, Gölcük ile Yalova arasında yer alır. Sahili, balık lokantaları, meyve bahçeleri (kiraz, erik, şeftali, armut, incir vb.) ve zeytinciliğiyle bilinir.

Izmir YKM nerede var?

Size en yakın diğer YKM şubeleri
  • YKM Konak Ssk Sitesi E Blok No:9/B Konak / İzmir Uzaklık: 0,3 km Haritada Göster Ayrıntılı Şube Bilgileri.
  • YKM Egepark Egepark Balçova Moda Ve Alışveriş Merkezi İnciraltı Mah.Mithatpaşa Cad.No:1460 Balçova / İzmir Uzaklık: 8 km Haritada Göster Ayrıntılı Şube Bilgileri.
Daha fazla öğe...

Ykmnin sahibi kim?

Boyner YKM-Yeni Karamursel Giyim ve Ihtiyac Maddeleri Tic. San. A.S./Üst kuruluşları

Boyner mağaza sahibi kim?

Cem Boyner (d. , İstanbul), Boyner Holding'in sahibi ve yöneticisi, Yeni Demokrasi Hareketi'nin kurucusu ve ilk genel başkanı iş adamı.

YKM kapandı mi?

İSTANBUL (AA) - Boyner Büyük Mağazacılık, COVID-19 salgınını yavaşlatma ve toplumda bilinç oluşturmanın sorumluluğu çerçevesinde Türkiye'deki tüm Boyner ve YKM mağazalarını kapattı.