Şirket İŞKUR kaydı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Şirket İŞKUR kaydı nasıl yapılır?
  2. İŞKUR üyeliği nasıl yapılır?
  3. Internetten iskur kaydı nasıl yapılır?
  4. İnternet üzerinden Işkur'a başvuru nasıl yapılır?
  5. İskur kayıt güncelleme nasıl yapılır?

Şirket İŞKUR kaydı nasıl yapılır?

Sistem üyeliğinden sonra işveren kaydı yapılabilir. İşyeri kaydı aşamasında güncel SGK ve Vergi numarası ile kayıt yapılabilmektedir. İşyeri kaydının İŞKUR tarafından onaylanmasından sonra ise T.C. Kimlik Numarası, şifre ve işyerinin İŞKUR numarası ile sisteme giriş yaparak Kurumumuz hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

İŞKUR üyeliği nasıl yapılır?

İŞKUR'un sunduğu hizmetlerden yararlanabilmeniz için kayıtlı kullanıcı olmanız gerekmektedir. İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur.

Internetten iskur kaydı nasıl yapılır?

Kayıt işlemleri için;
  1. İŞKUR resmi web adresi "iskur.gov.tr" adresine giriş yapın.
  2. Sitede bulunan üst menüde "İnternet Şubesi" seçeneğine tıklayın.
  3. Açılan İŞKUR E-Şubesinde kayıt işleminize devam etmek için sol kısımda bulunan "İş Arayan" altındaki "Üye Ol" seçeneğine tıklayın.
Daha fazla öğe...

İnternet üzerinden Işkur'a başvuru nasıl yapılır?

İnternet şubesinin ana sayfasında yer alan “iş arayan” seçeneğine giriş yaparak özgeçmiş oluşturabilirsiniz. CV oluştur bölümü üzerinden istenilen bilgileri girebilirsiniz. Size uygun olan iş ilanlarını aramak için İŞKUR resmi internet sitesinde yer alan iş bulma formunu doldurabilirsiniz.

İskur kayıt güncelleme nasıl yapılır?

İŞKUR KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR? Öncelikle İŞKUR'un resmi sitesi olan iskur.gov.tr adresine girin. Açılan sayfada sağ ve sol taraflarda menü göreceksiniz. Eğer daha önceden İşkur'a kayıt yaptırmadıysanız sağ taraftaki menüden işkura kayıt ol linkine tıklayın.