Erdek da kaç köy var?

İçindekiler:

  1. Erdek da kaç köy var?
  2. Erdek Ormanlı köyü nasıl bir yer?
  3. Erdek Düzler hangi mahallede?
  4. Erdek hangi ada?
  5. Erdek sahili nereye bağlı?
  6. Erdek ten Ormanlı köyüne nasıl gidilir?
  7. Erdek Ormanlı nereye bağlı?
  8. Erdek Denizi hangi deniz?
  9. Bandırma kaç köyü var?
  10. Erdek nasıl bir yer?
  11. Erdek'te en güzel deniz nerede?
  12. Erdek Ocaklar nerede denize girilir?
  13. Erdek Ormanlı da deniz salyası var mı?
  14. Erdek Ormanlı Köyü Nerede Kalınır?
  15. Erdekte hangi denize girilir?
  16. Erdekte denize girilir mi?
  17. Gönen kaç köyü var?

Erdek da kaç köy var?

Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı yarımadada 16 köy var.

Erdek Ormanlı köyü nasıl bir yer?

Balıkesir Erdek Ormanlı köyü, Kapıdağ Yarımadası'nın Marmara Denizinin İstanbul'a bakan tarafında doğal bir koy kenarında kurulmuştur. Turanköy'e 4km mesafededir. ... Virajlı yollardan inerken masmavi denizi ve kumsalı görünce "yine de değer" diyorsunuz. Köy halkı oldukça sıcakkanlı ve misafirperfer..

Erdek Düzler hangi mahallede?

Düzler Cami Posta Kodu 10500 Sahil Mh. Halitpaşa Mh.

Erdek hangi ada?

Erdek, Marmara Bölgesi'ndeki Balıkesir ilinin bir ilçesidir. Marmara Denizi'nin güneyinde Kapıdağ Yarımadası'nda yer alan Erdek, Bandırma ilçesi ile birlikte Marmara Adası ile komşudur.

Erdek sahili nereye bağlı?

Erdek, Balıkesir'e bağlı olan küçük ve şirin bir ilçedir. Erdek, Marmara Bölgesi'nin Marmara Denizi'ne doğru uzanan Kapıdağ Yarımadası'nda ve Erdek Körfezi üzerinde yer alır. Erdek, Türkiye'nin ilk sayfiye alanlarından biridir.

Erdek ten Ormanlı köyüne nasıl gidilir?

Ormanlı Köyü Ulaşım: Orman Köye Ulaşım için ilk olarak Bandırma'dan Erdek'e gelmelisiniz daha sonra ise Erdek'ten Ocaklar'a girmeden Turan Köy istikametinde ilerlemelisiniz . Turanlar Köyüne ulaştıktan sonra buradan 9 km daha devam ederek Turanlar Köyüne ulaşabilirsiniz !

Erdek Ormanlı nereye bağlı?

Ormanlı Köyü Haritası Erdek ilçesine bağlıdır. Ormanlı Köyü haritası Balıkesir ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Ormanlı Köyü posta kodu 10500. Ormanlı Köyü GPS koordinatları 40° 30´ 25.5852" ve 27° 50´ 23.8164".

Erdek Denizi hangi deniz?

Balıkesir ilinin ilçesi olan Erdek (Artàke, Yunanca: Αρτάκη), Marmara Bölgesi'nin Marmara Denizi'ne doğru uzanan Kapıdağ Yarımadası'nda Erdek Körfezi'nde yer alır.

Bandırma kaç köyü var?

Bandırma, Balıkesir iline bağlı bir ilçedir. İlçeye bağlı 2 belde ve 33 köy bulunmaktadır.

Erdek nasıl bir yer?

Erdek, Balıkesir'e bağlı olan küçük ve şirin bir ilçedir. Erdek, Marmara Bölgesi'nin Marmara Denizi'ne doğru uzanan Kapıdağ Yarımadası'nda ve Erdek Körfezi üzerinde yer alır. ... Antik kentleri, muhteşem doğası, açık hava müzesi, tertemiz denizi ve yumuşacık kumsalları ile görülmeye değer bölgeler arasında yer alıyor.

Erdek'te en güzel deniz nerede?

Çuğra Halk Plajı Çuğra Plajı, Erdek merkezde, Piri Reis Caddesine paralel şekilde, Halitpaşa ve Sahil mahallelerinin bir kısmını kapsayacak şekilde, ilçenin kuzey tarafında yer almakta olup Erdek'te bulunan en ünlü ve en büyük plajdır.

Erdek Ocaklar nerede denize girilir?

Ocaklar Halk Plajı İsmini dağlardaki granit taş ocaklarından alan Ocaklar Mahallesi, 1,8km sahil şeridi uzunluğuyla Kapıdağ Yarımadası plajlarındaki en büyükleri arasında. Ocaklar Halk Plajı, Erdek'ten sonra en popüler plajlardan biri. Denizi sığ ve sakin, plajı da geniş.

Erdek Ormanlı da deniz salyası var mı?

Kentin turizm merkezlerinden Erdek ilçesinde işletmeciler, Marmara Denizi'nde görülen ve deniz salyası olarak bilinen müsilajın kendilerini de etkilediğini söyledi. İşletmeciler, rezervasyonlarının bir bölümünün iptal edildiğini belirtti.

Erdek Ormanlı Köyü Nerede Kalınır?

Erdek Ormanlı Köyü Pansiyonlar ve Kiralık yazlıklar
  • Acar Pansiyon. Balıkesir / Erdek / Turanköy / Ormanlı Köyü
  • Ergül Pansiyon. Balıkesir / Erdek / Turanköy / Ormanlı Köyü
  • Eroğlu Pansiyon. ...
  • Evrim Pansiyon. ...
  • Kamer Ablanın Yeri Pansiyon. ...
  • Karadut Apart Pansiyon. ...
  • Kısmet Pansiyon. ...
  • Manastır Beach Bungalow.
Daha fazla öğe...

Erdekte hangi denize girilir?

Seyit Gazi Tepesi'ne yakın bir konumda yer alan Kurbağlı plajının Mavi Bayrak ödüllü ve ince kumlu sahili bulunur. Sahil şeridinin son kısmını oluşturuyor. Erdek'e yüzmek için gidenlerin ilk tercihlerinden Çuğra plajı.

Erdekte denize girilir mi?

Erdek sahilleri, çakıllı olmayan, altın renkli kumsalın boydan boya sardığı, Türkiye'nin en mükemmel doğal plajlarından. Plaj, Edincik bölgesinden başlayıp Çuğra'ya kadar devam ediyor.

Gönen kaç köyü var?

İlçede 89 köy ve 1 belde (Sarıköy) vardır. Genellikle ovalarda kurulan köyler, dağlara gidildikçe seyrekleşir. Balıkesir'e 115 km uzaklıkta olan Gönen Çanakkale'ye 150 km, Bursa'ya ise 155 km mesafededir.