Morpass nedir?

İçindekiler:

  1. Morpass nedir?
  2. Morhipo kaç tl kargo bedava?
  3. Markafoniyi kim satın aldı?
  4. Morhipo indirim kuponu nasıl kullanılır?

Morpass nedir?

Morhipo müşterilerinin alışveriş alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak onlara özel avantajlar ve indirimler sunan Morpass, fırsatlarla dolu bir dünya! Son 6 aydaki toplam harcama tutarınız doğrultusunda belirlenen statünüzdeki haklardan yararlanmaya başlamak için hemen üye olun.

Morhipo kaç tl kargo bedava?

150 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı Morpass üyelerine özeldir. Morhipo.com'a girip Morpass üyeliği gerçekleştirin. Böylece indirim avantajları ile birlikte Morhipo Ücretsiz Kargo avantajından yararlanın. Mobil uygulama ya da desktop üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.

Markafoniyi kim satın aldı?

Markafoni'yi İngiltere'de yaşayan Türk işadamı Cafer Mahiroğlu satın aldı. Halen İngiltere'de Select Gruop'un sahibi olan ve 7 bin kişiye istihdam sağlayan Mahiroğlu, Markafoni'nin sahibi Güney Afrika merkezli Naspers Grubu ile anlaşma sağladı.

Morhipo indirim kuponu nasıl kullanılır?

Kullanmak istediğiniz kuponun üstüne tıkladığınızda kuponu göster butonuna basmalısınız. Karşınıza çıkan kodu kopyalayıp Morhipo sayfalarında online alışverişe devam etmelisiniz. Sepetteki ürünleri satın almak istediğinizde ödeme kısmına geçildiğinde morhipo indirim kodu kullan sekmesi çıkacak.