Izmir Gümüldür e nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Izmir Gümüldür e nasıl gidilir?
  2. Izmir Gümüldür Tabiat Parkına nasıl gidilir?
  3. Izmir Gümüldür hangi otobüs gider?
  4. 776 nereden kalkıyor?
  5. Gümüldür Tabiat Parkı hangi Otobüs gider?
  6. 776 otobüsleri nereden kalkıyor?
  7. Yalı Castle Aquapark hangi Otobüs gider?
  8. Özdere ye nasıl gidilir?
  9. Gümüldür Orman Kampı hangi otobüs gider?
  10. 776 ESHOT nereden kalkıyor?
  11. Izmir Gümüldür askeri kampı nerede?
  12. Urla nasıl gidilir?

Izmir Gümüldür e nasıl gidilir?

Havalimanından İZBAN trenini kullanarak Semt Garajı durağında indikten sonra Gaziemir Semt Garajı'ndan kalkan Gümüldür dolmuşları ile Gümüldür'e gidebilirsiniz. Havalimanından Gümüldür'e ulaşım için bir başka seçenek 204 numaralı ESHOT otobüsü ile Otogar'a gidip İzmir Otogarı'ndan Gümüldür dolmuşlarına binmek.

Izmir Gümüldür Tabiat Parkına nasıl gidilir?

Gümüldür Tabiat Parkına giderken otobüs, tren metro gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. Tabiat parkına en yakın duraklar ise Hacı Sadık Cami durağıdır. toplu taşıma araçları ile geldiğinizde bu durakta inerek kısa bir yürüyüş ile kolay bir şekilde hedefinize varabilirsiniz.

Izmir Gümüldür hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Gümüldür yakınından geçiyor: 82, 981, 984.

776 nereden kalkıyor?

776 otobüs hattının ilk durağı Doğanbey olup son durağı Cumaovası Aktarma Merkezi durağıdır. 776 (Cumaovası Akt.), her gün çalışıyor.

Gümüldür Tabiat Parkı hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Gümüldür Tabiat Parkı yakınından geçiyor: 776, 778, 986, 987.

776 otobüsleri nereden kalkıyor?

776 (ESHOT) 776 otobüs hattının ilk durağı Doğanbey olup son durağı Cumaovası Aktarma Merkezi durağıdır. 776 (Cumaovası Akt.), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 776 hattında 79 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 101 dakika.

Yalı Castle Aquapark hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Yalı Castle Aqua Park yakınından geçiyor: 776, 778, 986.

Özdere ye nasıl gidilir?

Gaziemir'de bulunan Semt Garajı'ndan düzenli aralıklarla Özdere dolmuşları hareket ediyor. Gaziemir Semt Garajı'ndan hareket eden dolmuşlar Menderes üzerinden Özdere'ye gidiyor. Yolculuk yaklaşık 1 saat sürüyor. İzmir Otogarı ilçe terminalinden kalkan Özdere dolmuşları 2 saate yakın bir sürede Özdere'ye ulaşıyor.

Gümüldür Orman Kampı hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Gümüldür Orman Kampı yakınından geçiyor: 776, 778, 986, 987.

776 ESHOT nereden kalkıyor?

776 (ESHOT) 776 otobüs hattının ilk durağı Doğanbey olup son durağı Cumaovası Aktarma Merkezi durağıdır. 776 (Cumaovası Akt.), her gün çalışıyor.

Izmir Gümüldür askeri kampı nerede?

ÖZDERE ÖZEL EĞİTİM MERKEZİ KOMUTANLIĞI - GÜMÜLDÜR ASKERİ KAMPI | Askeri Birimler | Menderes - Özdere Havacılar Kampı Sit. İzmir , 0232 797 52 10 Bulurum.com.

Urla nasıl gidilir?

Urla'ya şehirlerarası otobüsler ile ulaşım İzmir üzerinden sağlanmaktadır. Birçok şehirden İzmir'e direkt otobüs seferleri düzenlemektedir. İzmir Otobüs Terminali'ne ulaştıktan sonra Urla minibüslerine binebilirsiniz. Urla'ya İzmir'in içinden ulaşmak isterseniz ESHOT otobüslerini tercih edebilirsiniz.