Edirne Yunanistan Konsolosluğu vize veriyor mu?

İçindekiler:

  1. Edirne Yunanistan Konsolosluğu vize veriyor mu?
  2. Edirne Yunanistan Konsolosu kim?
  3. Yunanistan Konsolosluğu nerede?
  4. Yunanistan vizeleri ne zaman açılacak?
  5. Yunanistan vizesini kim veriyor?
  6. Yunanistan Seyahat yasağı kalktı mı?
  7. Yunanistan Konsolosluğu hangi illerde var?
  8. Yunanistan vizeleri açıldı mı?
  9. Yunanistan şuan vize veriyor mu?
  10. Yunanistan vizesi almak zor mu?
  11. Yunanistan vizesi ile hangi ülkelere gidilir?
  12. Yunanistan Türk vatandaşlarını kabul ediyor mu?

Edirne Yunanistan Konsolosluğu vize veriyor mu?

Yunanistan Edirne Konsolosluğu : Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli illerinde ikamet eden Türk ve üçüncü ülke vatandaşlarına hizmet vermektedir. Bu illerde yaşıyorsanız Edirne şubemiz ile vize başvurunuzu başlatabilirsiniz.

Edirne Yunanistan Konsolosu kim?

Yunanistan Edirne Konsolosu Arıstıdıs Radiopoulos, Vali Aziz Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

Yunanistan Konsolosluğu nerede?

Yunanistan Başkonsolosluğu, Taksim İstiklal Caddesi üzerinde yer almaktadır.

Yunanistan vizeleri ne zaman açılacak?

Covid-19 Dönemide askıya alınmış olan Yunanistan turistik vize başvuruları 20.05.2021 tarihi itibari kabul edilmeye başlamıştır.

Yunanistan vizesini kim veriyor?

Yunanistan Oturum İzni, Yunanistan Aile Birleşimi Vizesi ve Yunanistan Eğitim Vizesi başvuru işlemleri Yunanistan Konsoloslukları ve Yunanistan Büyükelçiliği Konsolosluk ve Vize Departmanı üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Yunanistan Seyahat yasağı kalktı mı?

Buna göre; Yunanistan'ın ülkemize yönelik seyahat kısıtlamaları 05.08.2021 tarihi itibarıyla büyük ölçüde kaldırılmış olup; Ülkemizde mukim vatandaşlarımızın Yunanistan'a havayoluyla seyahatlerde herhangi bir kısıtlama uygulanmamaktadır.

Yunanistan Konsolosluğu hangi illerde var?

Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Trabzon, Zonguldak.

Yunanistan vizeleri açıldı mı?

Yunanistan Sivil Havacılık Müdürlüğü, yayınladığı yeni NOTAM ile mevcut kısıtlamaların Pazartesi sabah saat 06:00'ya kadar uzatıldığını duyurdu. ... Yunan konsoloslukları ise Türk vatandaşlarına yeniden vize vermeye başladı.

Yunanistan şuan vize veriyor mu?

Yunanistan'a seyahat edecek (diplomatik, hususi ve hizmet pasaport hamilleri hariç) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Schengen vize rejimine göre vizeye tabidirler. ... Sınır kapılarında vize verilmesi uygulaması bulunmamaktadır ve pasaportlarda aranan asgari geçerlilik süresi, vize süresinin bitiminden itibaren 3 aydır.

Yunanistan vizesi almak zor mu?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için Yunanistan vizesi almak bir çok açıdan kolaydır. ... İki ülke arasındaki tarihi ve kültürel bağlar vatandaşlarımızın bu ülkeye sık seyahat etmesine neden olur ve başvuru sahiplerinin Yunanistan seyahat geçmişleri her zaman daha kolay vize almalarını sağlar.

Yunanistan vizesi ile hangi ülkelere gidilir?

Yunanistan, Bulgaristan, Fransa, Almanya, İzlanda, İtalya, Portekiz, Norveç, Polonya, Danimarka, Hollanda, Çek Cumhuriyeti, Avusturya, İspanya, İsviçre, Belçika, Finlandiya, Macaristan, Malta, Litvanya, Slovenya, Letonya, Slovakya, Estonya, Lüksemburg ve İsveç gibi Avrupa ülkelerinde geçerlidir.

Yunanistan Türk vatandaşlarını kabul ediyor mu?

Yunanistan Altyapı ve Ulaştırma Bakanlığına bağlı Sivil Havacılık Kurumunca (YPA) yayımlanan 5 Ağustos tarihli seyahat direktifinde, aşı sertifikası olan ya da “Covid-19 PCR/RAPID” negatif test sonucu beyan eden Türk vatandaşları artık Yunanistan'a giriş yapabilecek.