Izinsiz aramalar nereye şikayet edilir?

İçindekiler:

  1. Izinsiz aramalar nereye şikayet edilir?
  2. Lokantaları nereye şikayet edebilirim?
  3. Elektrikçiyi nereye şikayet edebilirim?
  4. Fabrika nereye şikayet edilir?
  5. 174 Gıda Hattı ne işe yarar?
  6. Esnafi nereye sikayet edebilirim?
  7. Ayedaşı nereye şikayet edebilirim?
  8. Rahatsız eden numaralar nasıl şikayet edilir?
  9. Internetten dolandırıldım nereye şikayet edebilirim?

Izinsiz aramalar nereye şikayet edilir?

Cep telefonunuzdan sizi arayıp reklam propagandası yapan ya da mesaj atanları Kişisel Verileri Koruma Kurulu'na şikayet edebilirsiniz. Bunun için tiss.gtb.gov.tr adresine girmeniz gerekiyor. Yasalara rağmen birçok firmanın izinsiz SMS attığını, izin alınmadan aramaya veya e-posta göndermeye devam ettiğini görüyoruz.

Lokantaları nereye şikayet edebilirim?

Alo 174 İhbar ve Şikayet.

Elektrikçiyi nereye şikayet edebilirim?

Tüketici hizmetleri merkezinin telefon, internet, faks ve e-posta bilgilerini herhangi bir elektrik faturanızın üzerinde bulabilirsiniz. Ancak Türkiye çapında tüm illerde elektrik ihbar ve şikayet hattı numarası 186'dır ve bulunduğunuz bölgede bu numarayı arayarak müracaatınızı yapabilirsiniz.

Fabrika nereye şikayet edilir?

Şikâyet, Başvuru ve talepler, telefonla ALO 170'e iletilebilir. Söz konusu iletişim merkezi, mesai saatleriyle sınırlı olmaksızın 7 gün 24 saat aranabilir.

174 Gıda Hattı ne işe yarar?

ALO 174 Gıda Hattı tüketicinin gıda güvenilirliği ile ilgili her türlü ihbar ve şikâyette ilgili merciye kolay bir şekilde ulaşabilmesi, iletişimin tek merkezden yönlendirilmesi, tüketiciye en kısa zamanda dönüş yapılabilmesi ve sonucun takibi amacıyla kurulmuştur.

Esnafi nereye sikayet edebilirim?

Alo 130 Hattı | T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Ayedaşı nereye şikayet edebilirim?

186 no'lu Ayedaş çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Rahatsız eden numaralar nasıl şikayet edilir?

Savcılığa numara şikayet edilirse ne olur? Bir başka durum ise hiç tanımadığınız bir kişi tarafından rahatsız edilmesidir. Bu gibi durumlarda mağdur yani rahatsız edilen kişi yasal haklarını kullanabilir. Bunun için savcılığa bir dilekçe ile rahatsız edildiğinizi belirtir şekilde şikayetinizi gerçekleştirmelisiniz.

Internetten dolandırıldım nereye şikayet edebilirim?

Dolandırıldım nereye şikayet edebilirim? Dolandırıldım nereye şikayet edebilirim? 5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu'nun “İhbar ve şikayet” başlıklı 158' inci madde hükmü şu şekildedir: “(1) Suça ilişkin ihbar veya şikâyet, Cumhuriyet Başsavcılığına veya kolluk makamlarına yapılabilir.