MNG Kargo ne kadar hızlı?

İçindekiler:

  1. MNG Kargo ne kadar hızlı?
  2. MNG Kargo dağıtım gün içinde yapılamadı ne demek?
  3. MNG kargo Türk mü?
  4. N11 den siparişimi nasıl takip ederim?
  5. Kargo dağıtımları kaçta biter?
  6. MNG Kargo akşam kaça kadar dağıtım yapıyor?
  7. Kapıda ödemeli kargo alınmazsa ne olur?

MNG Kargo ne kadar hızlı?

Normal şartlar dahilinde (olağan üstü haller, olumsuz hava ve ulaşım şartları, mücbir sebepler, vb. haricinde) 600 km'ye kadar mesafesi olan gönderiler il merkezlerine 1 (bir) iş günü; 600-1000 km arası mesafesi olan gönderiler 2 (iki) iş günü; 1000 km'den daha fazla mesafesi olan gönderiler ise 3 (üç) iş günü ...

MNG Kargo dağıtım gün içinde yapılamadı ne demek?

Bu durum kargo hala şubede anlamındadır. Bir başka olasılık ise şubeye ulaşan kargonun o gün içinde teslim edilemeyip, dağıtım günü olmaması ya da dağıtım saatinden sonra şubeye ulaşması olasılıklarında olduğu gibi, ertesi güne teslim için kaldığında şubede "Kargo devir” olarak kaydedilmektedir.

MNG kargo Türk mü?

MNG Kargo, Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna ve dünyada 220 farklı ülkede, günde 700 bin adrese dünya standartlarında hizmet ulaştıran Türkiye'nin lider kargo şirketlerindendir.

N11 den siparişimi nasıl takip ederim?

Kargo bilgileri, e-posta adresinize ve faturadaki cep telefonu numaranıza SMS ile gönderilir. Hesabım menüsündeki Mevcut Sipariş sayfasından ürünün yanındaki Kargo Takip butonuna basarak veya kargo takip numarasının linkini tıklayarak siparişinizin yerini öğrenebilirsiniz.

Kargo dağıtımları kaçta biter?

Belirli bir firmaya bağlı olan kuryeler normal mesai saatlerinde 08:30 – 17:30 a kadar dağıtım yapabilmektedir. Girişimci kuryeler ise herhangi bir şirkette çalışmadıkları. Aynı zamanda şahıs şirketleri üzerinden çalıştıkları için mesai saatleri biraz daha esnek olabiliyor.

MNG Kargo akşam kaça kadar dağıtım yapıyor?

Akşam Teslimat gün ve saatlerimiz Bayram, Tatil ve Cumartesi günleri hariç 19:00-21:00 saatleri arasıdır.

Kapıda ödemeli kargo alınmazsa ne olur?

Alınmazsa Ne Olur? Kapıda ödemeli kargo mevcut bazı nedenlerden dolayı kişinin evine kadar getirilemez ve kargo sahibi kişi de kargo şubesinden kargo paketini almazsa kargo şubesinin genelde 3 gün olarak tanıdığı süre sonunda kargo paketi satıcıya iade edilir.