EGO 261 Nereye Gidiyor?

İçindekiler:

  1. EGO 261 Nereye Gidiyor?
  2. 261 nereden kalkar?
  3. 277 nereden kalkıyor?
  4. Ankara EGO otobüsleri kaça kadar çalışıyor?
  5. Kocaeli Maşukiye hangi Otobüs gider?
  6. Izmit Maşukiye hangi Otobüs gider?
  7. Kocaeliden Maşukiye'ye nasıl gidilir?
  8. Izmir otogara Izbanla nasıl gidilir?
  9. Izmir otogar Konak arası nasıl gidilir?

EGO 261 Nereye Gidiyor?

261 (EGO) 261 otobüs hattının ilk durağı 20855 - Forum olup son durağı 11604 - Kızılay durağıdır. 261 (Kizilay), Hafta sonu çalışıyor.

261 nereden kalkar?

261 otobüs hattının ilk durağı Maşukiye Gül Camii 1 olup son durağı Batı Terminali Giriş durağıdır. 261 (Batı Terminali Giriş), her gün çalışıyor.

277 nereden kalkıyor?

277 otobüs hattının ilk durağı Tınaztepe olup son durağı Otogar Yeni durağıdır. 277 (Otogar), her gün çalışıyor.

Ankara EGO otobüsleri kaça kadar çalışıyor?

Metro, ANKARAY, Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) ile Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTA), Cumartesi ve Pazar günleri saat 21.00'e kadar hizmet verecektir. Saat 21.00 itibarıyla, bu işletme türlerine ait hat ve güzergahlarda ise EGO otobüsleri ile EK-1 tabloda belirtilen saat aralıklarında hizmet verilmeye devam edilecektir.

Kocaeli Maşukiye hangi Otobüs gider?

265, Kocaeli Merkezi içindeki Maşukiye adresine giden ilk Otobüs.

Izmit Maşukiye hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Maşukiye İzmit yakınından geçiyor: 260, 262.

Kocaeliden Maşukiye'ye nasıl gidilir?

Maşukiye'ye gitmek için kara yollarını ya da demir yollarını kullanmanız mümkündür. Ankara, İstanbul, Bolu gibi şehirlerden bölgeye gelecekseniz TEM otoyolu üzerinden Kocaeli'ne doğru gitmeniz gerekmektedir. Adapazarı'na doğru dönerek buradan Sapanca sapağına girip 10-15 dakika ilerleyerek Maşukiye'ye ulaşabilirsiniz.

Izmir otogara Izbanla nasıl gidilir?

İzban/Minibüs İlk olarak İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan İzban'a binip, Halkapınar İstasyonu'na gitmeniz gerekiyor. Daha sonra istasyon önünden kalkan minibüslere binerek, İzmir Otogarı'na rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bu aktarmalı yolculukta, havalimanından otogara gitmek ortalama 40 – 45 dakika sürüyor.

Izmir otogar Konak arası nasıl gidilir?

Konak'a gitmek isteyen ziyaretçilerin, ilçeye 8 km uzaklıkta bulunan İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni kullanmaları gerekmektedir. Buradan, Konak'a giden 302 no'lu Eshot hattı kullanılarak Konak'a gidilebilir.