Çam terebentin yağı maskesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Çam terebentin yağı maskesi nasıl yapılır?
  2. Çam Terebenti şampuana ne kadar?
  3. Çam terebentin Sampuana ne kadar konulmalı?
  4. Karden çam terebentin esansı nasıl kullanılır?
  5. Çam ağacı yağı nasıl kullanılır?

Çam terebentin yağı maskesi nasıl yapılır?

Çam terebentin yağı ile saç maskesi yapmak istiyorsanız aynı ölçülerde çam terebentin yağı, zeytinyağı ve badem yağını karıştırarak saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Saçlarınıza, saç diplerinden uçlarına kadar sürdükten 3-4 saat bekletin ve daha sonra ılık su ile durulayın.

Çam Terebenti şampuana ne kadar?

Çam terebentin yağını saç için kullanmanın en kolay yolu, 1 su bardağı yani 200 ml şampuana 20-25 damla çam terebentin yağı eklenmesidir. Böylece hem çam terebentin yağının saça olan faydalarından pratik bir şekilde faydalanacak hem de şampuanınızın kozmetik yoğunluğunu kıracak, saçınıza ciddi fayda sağlayacaktır.

Çam terebentin Sampuana ne kadar konulmalı?

Çam terebentin yağı, saç için hazırlanan doğal maskelere katılabilir. Çam terebentin yağını saç için kullanmanın en kolay yolu, 1 su bardağı yani 200 ml şampuana 20-25 damla çam terebentin yağı eklenmesidir.

Karden çam terebentin esansı nasıl kullanılır?

ÇAM TEREBENTİN YAĞININ SAÇTA KULLANIM ŞEKLİ Çam terebentin yağını yaklaşık 300 ml şampuanınıza 20- 25 damla ilave ederek her yıkamada kolay bir şekilde bakımını sağlayabilirsiniz. Çam terebentin yağı güçlü ve yakıcı bir yağdır. Doğrudan cilde uygulandığında kızarıklık, yanma ve tahrişe neden olabilir.

Çam ağacı yağı nasıl kullanılır?

İki tatlı kaşığı bal içine 5 damla çay ağacı yağı ekleyin ve elde ettiğiniz karışımı, sivilceli bölgeye bir pamuk yardımı ile uygulayın. Birkaç dakika bekledikten sonra uygulanan bölgeyi su ile temizleyin. Günde 1 defa uyguladığınızda düzenli kullanımda sivilcelerin gittiğini ve lekelerin kalmadığını göreceksiniz.